- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Badman 4ever #71 üzenetére
Furcsa. Én ennél sokkal gyengébbre tettem, és jóval gyorsabb lett.
-
válasz
Badman 4ever #64 üzenetére
Ebbe ne menjünk bele, az XP a minimum hardverén igen szarul teljesített.
Vegyünk alapnak egy 1GHz-es gépet, azon biztosan jobban fut a win7, ezt tapasztalatból tudom. De eddig bármelyik XP-s laptopra tettem fel, sokkal gyorsabb lett.#68: Aki itthon vagy távol-keleten nem vesz új gépet, az új oprendszert sem vesz. Inkább warezol.
És, mint feljebb írtam, eddig kb. 40-50 upgrade-n vagyok túl, mindenhol sokkal, de sokkal gyorsabb lett a gép. Bőven nem kell neki 1GB RAM, a felével vígan elmegy. Jobban, mint egy XP.
Ezt mondjuk nem értem mi értelme van ennek.
Egy 2010-es gépre XP-t ?
Olyan szoftverparknál, ami erőteljesen XP-re támaszkodik. Legyen az pl. egy termelésirányítási szoftver. -
Igazából kicsit furcsa. Csak nagyon szélsőséges szoftverparknál tudom elképzelni, hogy értelme lenne. A Vista számomra is keserű csalódás volt (sőt, már-már kínszenvedés sokszor), viszont a Windows7 eddig messzemenően a legjobb MS termék, az örökkedvenc XP-nél is fényévekkel jobb. Az összes IT-s ismerősöm, volt főiskolai évfolyamtársaim is azt mondják, hogy az első olyan MS oprendszer, amikor az embernek nem jut eszébe az OS X vagy a Linux. Előbbinél először végre jobb és gyorsabb, utóbbival hasonlítva meg eljutott oda, hogy talán megéri az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest