Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Agro

senior tag

válasz Rickazoid #34 üzenetére

Kicsit félre értettél. Én nem azt mondtam, hogy ez a megoldás tökéletes és ez kell, ennek van értelme. Csak annyit, hogy ez az egész egy koncepció, egy ötlet a sokból. Az első példa amit felhoztam az csak egy elképzelés. De rengeteg más felhasználási területen is tovább lehet ezt a vonalat vinni (nem csak a távközlésben lehet gondolkodni) Továbbra is az a véleményem, hogy magában a technológiába van fantázia. Ez a koncepció jelenleg valóban csak egy marketing bullshit, de az elképzelés tetszik. Magáról a hajlítás vezérlésről addig nem szeretnék válaményt alkotni amíg nem próbáltam.

Az meg hogy minek van értelme és minek nincs az szerintem teljesen szubjektív dolog. A 3D-s telefonkijelzőnek van értelme? Az ergonomiáról nem is beszélve! Mégis piacra került a dolog és az 100%-ig parasztvakítás, mert tényleges haszna nincs, hacsak nem szándékosan akarsz fejfájást kapni.

• Agro

senior tag

válasz Rickazoid #11 üzenetére

Ez csak egy ahogy te is írtad "koncepció", a technológia bemutatására. Közel sem biztos, hogy a piacon ez így fog kinézni, ha piacra kerül bármilyen formában is.

PL: kesztyűt csinálnak belőle és mint a sci-fi filmekbe a levegőben fogsz gépelni a kijelző meg a szemüvegbe, napszemüvegbe lesz építve. Ha ez 5-10 éven belül tömeggyártásra is alkalmas lesz és olcsó könnyen cserélhető alkatrészekből készítik, akkor lesz ennek piaca.

Véleményem szerint, ha mindenki úgy gondolkodna, hogy egy telefon vagy bármi más termék csak egy féleképpen nézhet ki és funkcionálhat, akkor soha a büdös életben nem fejlődnénk sehova.

Új hozzászólás Aktív témák