- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agro
senior tag
válasz
Rickazoid #34 üzenetére
Kicsit félre értettél. Én nem azt mondtam, hogy ez a megoldás tökéletes és ez kell, ennek van értelme. Csak annyit, hogy ez az egész egy koncepció, egy ötlet a sokból. Az első példa amit felhoztam az csak egy elképzelés. De rengeteg más felhasználási területen is tovább lehet ezt a vonalat vinni (nem csak a távközlésben lehet gondolkodni) Továbbra is az a véleményem, hogy magában a technológiába van fantázia. Ez a koncepció jelenleg valóban csak egy marketing bullshit, de az elképzelés tetszik. Magáról a hajlítás vezérlésről addig nem szeretnék válaményt alkotni amíg nem próbáltam.
Az meg hogy minek van értelme és minek nincs az szerintem teljesen szubjektív dolog. A 3D-s telefonkijelzőnek van értelme? Az ergonomiáról nem is beszélve! Mégis piacra került a dolog és az 100%-ig parasztvakítás, mert tényleges haszna nincs, hacsak nem szándékosan akarsz fejfájást kapni.
-
Agro
senior tag
válasz
Rickazoid #11 üzenetére
Ez csak egy ahogy te is írtad "koncepció", a technológia bemutatására. Közel sem biztos, hogy a piacon ez így fog kinézni, ha piacra kerül bármilyen formában is.
PL: kesztyűt csinálnak belőle és mint a sci-fi filmekbe a levegőben fogsz gépelni a kijelző meg a szemüvegbe, napszemüvegbe lesz építve. Ha ez 5-10 éven belül tömeggyártásra is alkalmas lesz és olcsó könnyen cserélhető alkatrészekből készítik, akkor lesz ennek piaca.
Véleményem szerint, ha mindenki úgy gondolkodna, hogy egy telefon vagy bármi más termék csak egy féleképpen nézhet ki és funkcionálhat, akkor soha a büdös életben nem fejlődnénk sehova.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Videón is látható a finn gyártó rázással és gyűrögetéssel is vezérelhető „HumanForm” készüléke.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest