- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
#40935168 #57 üzenetére
Ebben egyet kell értsek. Az n8-asomon se tökéletes a mail, de legalább gyorsan ugrik.
Mint feljebb irtam vala a symbianos appoknak hála a lusta szoftvereseknek van némi hátránya. De pl e71-et akkor sem mernék összehasonlítani egy mai htc vel vagy akár n8-al...Nekem azok sose tetszettek és hogy egy éve ennyiért vettétek
az gáz.
K750i-met mai napig jobban szeretem mint pl a w910i-met... na az egy csalódás volt... walkmannek viszont tényleg jó.
-
TrollMetal
aktív tag
és dedike:
Nekem tetszik a symbian és az n8. Mondhat akárki akármit. Haverom n900-a is bejövős.
a windowstól viszont általában hányingert kapok. Azért kiváncsi leszek rá. Az biztos az n8 am addig fog szolgálni engem amig lesz benne lélek
Sofian: Igen tipikus birka ösztön. Valaki kitalál valamit és mindenki azt követi/csinálja.
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
callmeakos #26 üzenetére
Ha rendesen fejlesztik a piac igényei szerint a symbiant akkor simán verné a drága undroidodat.
Egy hatalmas különbség van: a symbian kihasználja a telefon összes adottságát.
Nekem ez az első symbianos telefonom, de nagyon is tetszik. Egyszerű, átlátható és rosszabb "vason" ugy fut mint az undroid erősebben.(örök kérdés: minek újat mutatnia annak ami "tökéletesen jól működik?" ugráljanak ebben is az ikonok vagy mit szeretnél?)
Kamerához nem tudok mit szólni. Ami az enyémben van veri az összeset mobil platformban.
tény hogy a Nokia elbaszta a szoft. fejlesztést. De ez miért is ócska?
Meglesem Majd mit mutatnak wp7el.
Merkucyo: Én pl n8at vettem és miért? mert telefont szerettem volna venni. Akinek létszükséges az hogy tudjon a hülye telefonján játszani, meg képet szerkeszteni meg effélék az megérdemli hogy szarszungot férges almát és társait vegyen. Vannak a Nokiának hiányosságai, de messze nem leírható egy htc-vel szemben. És mellesleg undorítóan néz ki az összes szappantartó okosfon. A Nokiának legalább van stílusa.
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
johny dragon #20 üzenetére
Nem is én mondtam hogy ócska. Én imádom a Nokiákat...
gerilee: Valóban do not feed trolls
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
callmeakos #11 üzenetére
Ebből a hszből sugárzik az értelem.
Kifejtenéd mit értesz "ócska" dolgok alatt?
Más: Mellesleg volt cikk hogy a Japánt ért katasztrófa végett csökken a gyártókapacitás ilyen téren.
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
rudymester #3 üzenetére
Nem a jelenlegi készülékekben van hiánya. Minden nagy gyártót érint a gond. Az elektronikai alkatrészek gyártása történik Japánban.
Ettől függetlenül egyet kell értsek azzal is hogy a Nokia elkényelmesedett. Mind hardver mind szoftver terén. Viszont sosem bántam meg hogy n8-at vettem. Amire nekem kell tökéletesebb és stílusosabb mint a többi gyártó okosfonja.
Kíváncsi leszek mit lépnek a wp7-es telefonok a piac felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest