- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
-
v.tom
őstag
Nekem 2 vga-s túlhúzott léghűtéses rendszerem van,
és 1 befúj, 1 kifúj a helyzet. Elég, még most nyáron is. Tény, hogy erre nem bíznék egy q6600-at atomtuninggal, annak jöhetnek ez ilyen házak. Az én gépemhez és és szerintem a rendszerek nagy részéhez nem kell ilyen. Egy átgondolt és jól felépített rendszer lehet hatékony fél méteres ventik tucatja nélkül is. Ez parasztvakítás. Akinek atombrutál tuning gépe van, annak megértem. A két vga egy külön hűtési problémát vet fel. Tudom, szembesültem vele. És hidd el erre is ki lehet találni okos és hatékony megoldást.
Jah igen, halk ventik... Mindenhol lehet kapni a 8db-el csodaventiket. Ez kamu. Soha nem láttam még 8db-es ventit. Főleg nem gépbe szerelve, ott már minden máshogy működik. Én arra szavazok, hogy inkább megveszek egy nem annyira halknak kinevezett, de minőségi ventit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest