Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• v.tom

őstag

válasz szab.tam #23 üzenetére

Nekem 2 vga-s túlhúzott léghűtéses rendszerem van, :) és 1 befúj, 1 kifúj a helyzet. Elég, még most nyáron is. Tény, hogy erre nem bíznék egy q6600-at atomtuninggal, annak jöhetnek ez ilyen házak. Az én gépemhez és és szerintem a rendszerek nagy részéhez nem kell ilyen. Egy átgondolt és jól felépített rendszer lehet hatékony fél méteres ventik tucatja nélkül is. Ez parasztvakítás. Akinek atombrutál tuning gépe van, annak megértem. A két vga egy külön hűtési problémát vet fel. Tudom, szembesültem vele. És hidd el erre is ki lehet találni okos és hatékony megoldást.

Jah igen, halk ventik... Mindenhol lehet kapni a 8db-el csodaventiket. Ez kamu. Soha nem láttam még 8db-es ventit. Főleg nem gépbe szerelve, ott már minden máshogy működik. Én arra szavazok, hogy inkább megveszek egy nem annyira halknak kinevezett, de minőségi ventit.

• v.tom

őstag

Valahogy olyan furcsa nekem ez a ház. Pl hogy milyen esztétikus és légáramlás szempontjából valamint a por miatt is milyen ötletes, hogy ha beteszed valahova a tápot, a másik helyen marad egy szép nagy lyuk. A képen nem láttam semmiféle takarólemezt a helyére. Remélhetőleg az ilyen apróságokat nem felejtik ki a rendszerből. Semmit sem ér a 28db 59cm-es ventilátor egy házban, ha 2 db halk 12-essel vagy akár 9,2-essel is ugyanúgy ki lehet szellőztetni mindent. A lényeg azon van, hogy jól meg legyen tervezve a dolog. Én ebben nem logokát látok, hanem inkább azt, hogy: "jó sok venti, azt hiszitek ettől jobb lesz, vegyétek meg drágán."

Új hozzászólás Aktív témák