- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Na erre a készülékre várok. 640 nagyon jól eltalált, de remélem ebben lesz értesítésí led. A 640et meg megkapja Feleségem.
-
A Zéé
addikt
Szomorú leszek, hogy ha az 550, és a 4,7" lesz a legkisebb WP-s telefon
Igazából hardverileg elég lenne az 550 is, de egy kicsit jobb kijelző és kisebb méretű, de a középkategóriához közelebb álló telefon jobban tetszene. Valami olyasmi, mint annó a 620 az 520-hoz képest. -
Latitude1023
csendes tag
Úgy látom nem érdemes várnom, inkább venni egy 730-at amíg kapni...
Az szép és nem is lapátméret -
mike1334
veterán
Kövezzetek meg, de nekem az 550 meg a 650 formaterve is bejön
-
Hát ez randa nagyon...
Másrészt kérdésem, hogy lessz alsóbb kategória kisebb kijelzővel mondjuk 532 és hasonlókat leváltani?
valami 4 coll környéki. mondjuk 450 es... kíváncsi lennék. -
gerii
addikt
válasz
szupermacs #33 üzenetére
Az a pénz amit másnál költök el lehetne az adott cégé is ha tetszene a termékük, szóval az ő pénzük is.
-
Szerintem nem rossz,csak az a kérdés hogy a hátlap itt is lötyögni,ropogni fog?.
-
Szerintem nem rossz,csak az a kérdés hogy a hátlap itt is lötyögni,nyikorogni fog?.
-
Ricardo
titán
Ha már mindenképpen valamihez hasonlítani , nekem a Z5 compact jut eszembe. Lehet hogy a fehér szín miatt, de nem fogott meg.
-
Ádám16
addikt
Nekem ez teljesen tetszik. Kell a középkategória most W10M-mel az MS-nek, bár azt nem értem, hogy miért nem tudták ezt összerakni az ünnepek előtt.
-
mike1334
veterán
válasz
Plazmacucci #32 üzenetére
Csak mert a lenovo bele tudta tenni az 5 colos telójába, és így se nőtt a súlya 150g fölé...
-
-
mike1334
veterán
Ok, meggyőzött, megveszem. De lesz-e benne 3900 mah-os akksi?
-
-
A WP portfólió egyik gyengesége ( sok egyéb mellett ), hogy kis méretben nincs normális szolgáltatáskínálat.
Anno egy 620-as lumiám volt, úgy hozta a sors, hogy 2 sim kártyás készülékre lett szükségem. Akkora méretben, azt a tudást, amit az tudott, na azt nem kapom meg jelenleg. 640-es lett a kényszermegoldás, de akkora, hogy rendesen zavar. A tudása megfelel, de könyörgöm 4 colosban !!! -
JamesHun
addikt
egy 7-es 8-as széria jobban izgat
-
csak az árát találják el, más gond nem lesz itt. 640-nek kel egy best buy utód.
-
-Faceless-
őstag
Hát nem valami szimpatikus külsőre..
-
rendzso
tag
Az eddigi Lumiák közül nekem ez tetszik a legjobban. Egy jó hardwer jó kamera, és ha valóban két kártyás mint a képen, akkor egy biztos lesz a családba belőle.
-
kekegsm
őstag
tényleg nagyon hasonlít némely Samsungra. téglatest, képernyő, gombok oldalt, fehér szín: kiköpött Samsung...
Káva: Ez valamiért mániája az embereknek, hogy vékony legyen a káva, aztán utána nem tudják megfogni úgy, hogy ne lapozzanak a képernyőn....
-
gerii
addikt
Kávakirály. Valóban ronda, van ebben samu, Sony, Apple dizájn is.
-
janeszgol
félisten
Tenyleg tisztara Samsung. Bar nekem tetszik ( a Samsung telok kinezete is bejon).
-
Béééla
őstag
és minden bizonnyal Snapdragon chipsetet kap
Nemá, lemaradtam valamiről, hogy nem csak Snapdragon chipsetre van W10 build?Elképzelem a következő cikket:
A Lumia 750 minden bizonnyal kijelzőt és hangszórót is tartalmazni fog!
-
mtcob
senior tag
Káva
Ennél semmilyenebb designt nehéz összedobni -
Hat elég rusnya lett,ha tenyleg igy nez ki majd ...disigned by samsung .
-
Meglássuk milyen lesz, aztán lehet a feleségemnek beruházok egyre tavasszal
-
UnSkilleD
senior tag
nekem bejön
-
tatararpad
őstag
Nem vágom a káva (?) meg Samsung utánzat felháborodást, ezen a fotón ugyanúgy néz ki mint bármelyik Lumia leszámítva a széles alsó mikrofont.
-
Tottalino
tag
A kezét törném le a formatervezőnek. Ezek a kávák....Noname kínai gyártóktól tanulhatnának, mind forma, mind anyaghasználat terén. Valaki nem szólt nekik, hogy 2016 lesz? Ébresztő!
-
moleculez
veterán
Pfejj de tsunya...
-
MCGaiwer
addikt
megveszik a nokiát, erre csinálnak egy samsung-like telefont. why?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest