- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Ha jobban megnézed az aláírását, akkor elég hamar feltűnhet, hogy Nexus 4ese van
Figyelmetlen voltam valóban. Amire én gondoltam az pl ez, ez, ez, vagy ez.
A kamerával meg nem is a 8 megapixel a baj, hanem én is attól tartok, hogy nem lesz olyan túl jó minőségű.
Igen, a G2 OIS kamerája a mobilok között elég jó, kérdés, hogy az N5 mit fog tudni.Az meg, hogy a G2nek 600MB szabad memóriája van alapból, nem probléma mert ahogy kevés van, szépen felszabadít még
Persze, most nincs vele gond, de mi lesz 1 év múlva, ha addig tovább hízik az LG UI-ja? Ha már mindent bezárt, amit be lehet és nem lesz elég hely, akkor az gáz.Mindenesetre nem hiszem, hogy akkorát hibáztak volna az LG-nél hogy a csúcskészüléken nem tudsz egy rendes játékot futtatni.
Ezt én sem gondolom. -
-
icons
addikt
Ha jobban megnézed az aláírását, akkor elég hamar feltűnhet, hogy Nexus 4ese van, és a N4 topikban is elég aktív
Úgyhogy bagoly mondja verébnek dolog áll fenn, attól tartok
A kamerával meg nem is a 8 megapixel a baj, hanem én is attól tartok, hogy nem lesz olyan túl jó minőségű (hogy ne legyen ellenfél a többi csúcskészüléknek ilyen téren. Merthogy manapság erre mennek rá talán a legjobban a hz-ek és byte-ok és pixelek növelése mellett).
Az meg, hogy a G2nek 600MB szabad memóriája van alapból, nem probléma mert ahogy kevés van, szépen felszabadít még egy kevesebbet (legalábbis valaki ezt írta). Alapvetően a RAM használatra termett, és arra hogy gyorsítsa a különböző folyamatokat.
De még nem volt G2 a kezembem, úgyhogy ezt is csak mások hszei alapján íromMindenesetre nem hiszem, hogy akkorát hibáztak volna az LG-nél hogy a csúcskészüléken nem tudsz egy rendes játékot futtatni.
Jaigen, és nekem is nagyon tetszik, csak ne adják 350 ajrónál drágábban a 16 gigásat. Olcsóbb jó lenne, meglátjuk mi lesz. Elvileg az alapmodellt (akár 16, akár 8 giga, bár utóbbi kétséges) 330 ajró körül adják majd, legalábbis a "szaklapok" erre tippelnek.
-
Draken
őstag
Várós! Méltó utódja lesz az S2-nek, jobb is, hogy vártam a cserével és nem S4-et választottam...
-
Dewsy
csendes tag
Nekem igenis fájna az a kamerabutítás. Nem a 8megapixellel van bajom, az még jobb is lehet mint a 13, ha nagyobb szenzoron érkezik, vagy rétegelt CCD-n vagy bármi. Viszont ugyan ez a hír eredetiben még az OIS mellőzését is tartalmazta, csak az lekopott a szájtok átvételei alatt. Na az már egy fájó pont lenne.
Három lehetőséget látok:- 8 megapixeles lett a szenzor, mert valami más újítás amit be akartak vezetni vele ezt indokolja, és király képeke fog készíteni "csak" nyolc megapixellel.
- 8 megapixeles lett a szenzor, mert olcsóbb. És ha már úgyis, akkor nyilván egy olcsóbb nyolc megás szenzort tesznek bele, mert hát a kamera be lett áldozva az árnál.
- Kacsa a hír.
-
beccyboy
aktív tag
De szeretem ezeket a véletleneket...
Amúgy nem tűnik ez rossznak, mindent le lehet meríteni egy nap alatt. Utána meg hogy bírta volna másfél napig, az úgyse számít sokat, sete úgyis meg a töltőre. Max nyugodtabban filmezek hazafelé, ha még van 40 % az akksiban. -
F-ECT$
titán
Nem rossz dolog ez a felhő, de ahogy írod is 2 probléma van:
-korlátlan és olcsó szélessáv: nálunk még a korlátlan díjcsomagban is (aka Vodafone Red Super) is csak 4 Gb adatforgalom van - ok, utána "csak" lassít, de az max netezésre jó már csak, nagyobb adatokat nem tudsz vele mozgatni. Ehhez kapcsolódik, hogy a lefedettség a fővároson kívül eléggé gyengus még 3g esetén is, nemhogy 4g-n.
-az még csak-csak rendben van, hogy pl a fényképeket fellövöd a felhőbe, de a több gigás sorozatokat, filmeket, játékokat nem tudod a felhőben tárolni, ugyanis ha használni/nézni akarod, akkor le kell tölteni onnan -
Integra
titán
nem fáj, ez a google-nél tudatos stratégia, mert a felhasználokat a felhő felé akarják terelni, hogy mindened a gdrive-ra töltsd fel és ott tárold. usa-ban ennek van is háttere, a korlátlan és olcsó szélessáv, ami európában nem divat.. és a másik, hogy az amerikaiak az adatvédelmet nagy ívben leszarják és az adataikat boldognak boldogtalannak a kezébe adják.
-
killer2
tag
Csak tudnám, hogy miért fáj a gyártóknak egy mircosd foglalatot beletenni a készülékbe. Nem értem ezt az új divatot. Az olcsóbb telefonokban és noname tabletekben szinte mind bővíthető a memória, a nagy gyártók csúcsmodelljeiből meg sorra kimarad.
-
Integra
titán
mondhatnánk azt elsőre, hogy ez az n5 csak egy ráncfelvarrás, mert ez így igaz is.
csakhogy.. mi lesz az n6-tal? ugyanez. hiszen technikailag nincsen új a nap alatt és szerintem a gyártók gondban is lesznek jövőre a csúcs telefonokkal... ok, 3gb ram-ot kapnak, vagy 4-et, meg nagyobb akksit. de alapvetően semmi sem fog változni, mert nincsen mi változzon. és ennek ellenére megkell vetetni a zemberekkel. -
Hunner
senior tag
válasz
HawerKing #35 üzenetére
Véleményem szerint nem is az a cél hogy a Nexus 4-ről váltsanak az emberek. Apple által bevezetett "minden 2. telefonunkat érdemes megvenned mert abban van igazi előrelépés, de azért ha az új kell vegyed mindig az újat" mentalitás tökéletesen érződik a többi gyártón is, nem véletlen, hogy minimum 2 android főverzió az élettartama egy nexus készüléknek.
-
Nekem nagyon tetszik. Ha olyan anyagból lesz a hátlap, mint a Nexus 7 2013-ban, akkor nagyon príma lesz. A kamrában meg nem a megapixeleket kell nézni, ez is bőven jó lesz. Akksitól sem félek, mert a Google nagyon jól tud optimalizálni. Ráadásul a készülék kisebb mint a N4.
-
HawerKing
őstag
Hat ha nexus 4 em lenne nembiztos hogy valtanek nexus 5 re, max az FHD kijelzo ami engem csabitana mas nemigazan...
-
Remus389
veterán
Az amerikai hírközlési felügyelet (FCC) "malőrje" miatt az LG G2 engedélyezési dokumentációjába "véletlenül" néhány Nexus 5 fotó is belekerült
na persze
-
margithid
veterán
Hát nem tudom, ha itthon 100k felett lesz, akkor már inkább a G2.
Nagyobb aksi, jobb fényképező. Szeritnem amúgy itthon kb egy árban lesz a két telefon. -
Hunner
senior tag
16Gb-os probléma nevetséges, ez tény. Viszont azt, hogy sokat eszik a rendszer nem érzem problémának. Valószínű 2év múlva olyan custom romokkal fogunk rendelkezni a G2-höz amik negyedennyi memóriát zabálnak fel.
Valamint a mai sajtóhír alapján a Nexus 5 szinte azonos lesz tech specben a G2-vel, így stock romok könnyen lesznek befordíthatók G2 alá.
-
F-ECT$
titán
Marad a G2, bár ott is vannak apróbb hibák:
-egyelőre úgy tűnik, hogy az LG Magyarország nem akarja hivatalosan behozni a 32 Gb-os verziót -> marad a sufnigsm/külföld, minden hátrányával
-600 Mb szabad hely a 2 Gb-ból, azaz rohadt sokat eszik a rendszer, ami miatt egy - másfél év múlva kevés lehet majd a 2 Gb, és a szétcustomizált rendszerből következik:
-a frissítések lassan fognak jönniÉrdemes megnézni a G2 akksi teszteket - iszonyat sokáig bírja, igaz 3Ah-val. Tehát nem gond az S800 és az IPS, ha rendes akksit tesznek mellé.
-
-
F-ECT$
titán
-Android 4.4 KitKat - helyes
-4,97 hüvelykes Full HD - helyes
-LED villanóval ellátott 8 megapixeles fő és 1,2 megapixeles előlapi kamerát - remélem hozza az átlagot
-kétnormás WLAN, GPS, Bluetooth 4.0 és NFC modul - helyes
-négymagos Snapdragon 800 processzor - helyes
-2 GB RAM - mivel csak pure android, ezért ez is elég
-16 GB tovább nem bővíthető memória - ugye lesz 32-es is
-2300 mAh kapacitású akkumulátor - hát-hát, oké, hogy optimalizálnak, de az S800-as telefonok leginkább 3Ah-s akksikkal tudnak szépen teljesíteni, ide is jó lett volna, ha legalább 2.5Ah befér volna -
Davey7
senior tag
Én is várom már nagyon a bemutatót. Szerintem az S3-at lecserélem. Egyedül a memóriabővítést sajnálom... Fél éve sincs, hogy megvettem a 16GB-os kártyát.
A családban most lett beszerezve egy Nexus 4 és meglepő, hogy sebbességben simán otthagyja az S3-at, valamint az akksi és a memóriakezelése is sokkal jobb. S3 azért meg tud röcceni...
-
catroot
veterán
Hát, várom szeretettel.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Quick launch-ban nem lehet állítani az ikonokat, de erre vannak külső alkalmazások."
Vannak rá, hogy lehessen, vagy arra, hogy "custom shortcut"-okat tegyünk oda? Nem mindegy!
A szüleim Concorde TAB-ján van - szerintem - stock 4.2.2, és kiver a víz, ha rágondolok, mennyire fapad egy Miui-s, CyanogenMod vagy AOKP-s ROM-hoz képest. -
atike
nagyúr
Tényleg csak 16 gigás lesz belőle? Semmi 32 giga...?
Kár lenne....
-
assemble
addikt
Nem tudom miket hallottal es honnan, de az osszes hitelesnek tuno szivargas alapjan egybavagoan olyan lesz az aksi es a kijelzo is, mint amit a cikkben irnak, ezt mar hetek ota "tudni". Persze csak prototipus, szoval akar meg valtozhat valami, de nem valoszinu.
Amugy varos cucc nagyon
-
GrooveHero
addikt
Nagyon várós már, lehet cserélem majd év végén a galaxy S2-t. Habár nagyon fájó pont a bővíthető memória és a kivehető akksi hiánya
-
kelly416
veterán
Csak ne legyen tepsi, mert ugy láttunk már LG-től is kis kijelzőt nagy házban, meg legyen OTG. A többivel megelégszem.
Wajk #15
Értem én, csak maradjon is ez a tendencia. A jelenlegi G-m is kicsit nagynak bizonyul, amikor el kell érjem a vissza gombot.
-
Pete55555
addikt
"Véletlenül"
-
Zakii
csendes tag
kameraert es az akksiert kar. de igy is ajandek lesz, ha marad a 300 dodo koruli ar. meg 400ert is bestbuy lenne.
-
BloodRay
veterán
Lesz 32GB-os verzió is tudtommal.
"Quick launch"-ban nem lehet állítani az ikonokat, de erre vannak külső alkalmazások.(#5) FragMaster -> Nem óriási különbségekre gondolok, de akksi és kijelző tudtommal nem ilyen lesz mint ebben a leírásban.
(#6) leslien -> Valahogy úgy, csakhogy a G2 5,2", ez a furcsa pl ebben a specifikációban. Kamerát könnyen el tudom képzelni, hogy most is butítják valamennyire, erről nem tudok.
-
leslien
nagyúr
hát igen ez egy butított G2 lesz sajnos ...
BloodRay: és a camera?
remélem a Usb otg megmarad -
<Adamsky>
nagyúr
" ... 16 GB tovább nem bővíthető memóriát ..."
Jaj! Én úgy emlékszem, az első hírekben még 32 Gbyte-os modelről is szó volt. Számomra az előző generációnál is ez jelentette - az egyik - gondot, hogy csak 8 és 16 Gbyte-os volt belőle. Ha lehet hinni a képnek, az viszont dicséretes, hogy matt a hátlap, és nem ilyen üveg / "csillám tenger".
Kicsit más:
A stock (!) Android-ban tényleg nem lehet állítani, hogy mi legyen a "quick launch"-ban? Illetve, ha az előbbi helyen egy ikon-t nyomva tartok, akkor nem visz közvetlenül annak a beállításaihoz (pl. WiFi -> WiFi settings) -
BloodRay
veterán
Én nem ilyen specifikációkról tudok, de kíváncsi leszek a készülékre most már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crypto Trade
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest