- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
A gnex talan nem volt annyira kiemelkedo, de a maga idejeben nagyjabol azert az is csucs volt. A nexus 4 pedig mindenkepp csucs hardveres cucc volt, semmi nem volt erosebb/jobb nala. Abban az idoben a soc ami benne van az abszolut csucs volt (s4 pro), 2 gb ram, a 2100-as aksinal se volt jobb nagyjabol semelyik akkori ketszer dragabb csucstelefonban sem. Max a kameran sporoltak nemileg (a sima g-hez kepest) de az nem egy olyan dolog amit a "csucs hardver"-en erteni szokott az ember. Tarhelybol meg hogy nem bovitheto az onmagaban abbol adodik hogy nexus, annak sincs semmi koze ahhoz, hogy csucs-e vagy sem. Esetleg meg azon lehet vitatkozni hogy lehetett volna belole nagyobb tarhelyes (32 gb) peldanyt csinalni dragabban, de ezt megint nem a "csucs hardver" reszekent szoktak emliteni.
-
icons
addikt
Szerintem nem lesz 350 eurónál drágább a 16os, de 380nál szinte biztosan nem (ha egy picit emelik az árakat Nexus 4hez képest). De ha minden kötél szakad sem lesz 400nál drágább
A többi pedig jóval efelett kezd, ha jól sejtem. Tehát az kijelenthető hogy nem lesznek egy árkategóriában? (vagy csak én gondolom azt, hogy a többi mind 160-170 magyar korona környékén indul?) -
-
icons
addikt
Ha jobban megnézed az aláírását, akkor elég hamar feltűnhet, hogy Nexus 4ese van, és a N4 topikban is elég aktív
Úgyhogy bagoly mondja verébnek dolog áll fenn, attól tartok
A kamerával meg nem is a 8 megapixel a baj, hanem én is attól tartok, hogy nem lesz olyan túl jó minőségű (hogy ne legyen ellenfél a többi csúcskészüléknek ilyen téren. Merthogy manapság erre mennek rá talán a legjobban a hz-ek és byte-ok és pixelek növelése mellett).
Az meg, hogy a G2nek 600MB szabad memóriája van alapból, nem probléma mert ahogy kevés van, szépen felszabadít még egy kevesebbet (legalábbis valaki ezt írta). Alapvetően a RAM használatra termett, és arra hogy gyorsítsa a különböző folyamatokat.
De még nem volt G2 a kezembem, úgyhogy ezt is csak mások hszei alapján íromMindenesetre nem hiszem, hogy akkorát hibáztak volna az LG-nél hogy a csúcskészüléken nem tudsz egy rendes játékot futtatni.
Jaigen, és nekem is nagyon tetszik, csak ne adják 350 ajrónál drágábban a 16 gigásat. Olcsóbb jó lenne, meglátjuk mi lesz. Elvileg az alapmodellt (akár 16, akár 8 giga, bár utóbbi kétséges) 330 ajró körül adják majd, legalábbis a "szaklapok" erre tippelnek.
-
Hunner
senior tag
16Gb-os probléma nevetséges, ez tény. Viszont azt, hogy sokat eszik a rendszer nem érzem problémának. Valószínű 2év múlva olyan custom romokkal fogunk rendelkezni a G2-höz amik negyedennyi memóriát zabálnak fel.
Valamint a mai sajtóhír alapján a Nexus 5 szinte azonos lesz tech specben a G2-vel, így stock romok könnyen lesznek befordíthatók G2 alá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged