- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
elpatkorado
aktív tag
Hatalmas +1, hogy végre nem hagytak fél km-nyi területek a kapacitív gombok és a telefon alja között. Amúgy a T-Mobile-nál már kapható a Lumia 1020.
-
Lumiaman
csendes tag
Nekem bejön a 3 sor csempe, de a 6 col túl sok, nekem 5 felett nem kell
-
Ádám16
addikt
Mire a Nokia beérte a piacot SoC terén, a MS felvásárolta.
Még a pletyka abszolút pletyka szinten van, de már mindenki elborzadt.
Egyébként aki túlzsúfoltnak tartja a home screent: NEM muszáj a legkisebb csempéket használni, közepes méreten pedig a 3 csempe soronként teljesen tökéletes. -
-
HawerKing
őstag
Hu latum vannak ugy csempek
-
Tomcat
őstag
Ez már inkább tablet mint telefon, vagyis "Phablet". Úgy vagyok vele mint az egyszeri látogató az állatkerti zsiráffal, vagyis hogy "Tetszik, tetszik, de otthonra nem kellene..."
Egyébként a múlt héten volt alkalmam kipróbálni egy hasonló rendeltetésű de Samsung gyártmányú készüléket. Mit ne mondjak eléggé "mókásan" állt a kezemben telefonálás közben. Olyan esetlen jelenség amit nem lehet nem viccesen lereagálni. Persze ez is szokható látványilag ahogyan a régi tégla méretű GSM telefonokat használó ember is idővel megszokott utcaképpé vált. Viszont mióta olyan apró szinte tényérben is elférő telefonok is voltak már a piacon teljes funkcionalitással azóta ezekre az óriás valamikre én egy kicsit idegenkedve tekintek. Számomra ez is egyfajta komoly visszalépés a mobilitás terén, ugyanúgy ahogy a ma már alapnak tűnő 4-5" kijelzőméret elterjedése is az.
-
-
wertigo1984
őstag
Szep es tetszik.
Viszont a csempeket meg kisebbre lehet zsugoritani, vagy tobbet lehet elhelyezni a kepernyon horizontalisan?
-
Felbukkanhatna már az a 10ezer darab Snapdragon 200-as Androidos tesztmodell is valahol....
-
margithid
veterán
Most érte utol a nokia a többi gyártót hardveresen.
Jó kis készülék és kb a note 3 árában lesz majd.
Én már a microsoft cimkés telefonokra leszek kiváncsi, talán ez lesz az utolsó nokia.. -
razzorr
őstag
Akkor már inkább az 1020,az legalább fotóban domborít, ez már túl nagy,legalábbis nekem.
-
VIC20
őstag
,,Ismét a Kamerák előtt pózolt a Nokia egy hónap múlva leleplezésre kerülő Windows Phone 8 góliátja."
Van valaki, akit Kamerának hívnak? A szövegben pedig a Kamera családról van szó?
Góliát inkább megérdemelné a nagy kezdőbetűt, lévén, hogy személy.
-
blackydan
senior tag
Igazán kár az ár miatt
-
Hát ha ennyivel drágább lesz, akkor kenjék a hajukra..
-
helixP
nagyúr
"Túl nagy, nem fér egy kézbe, hatalmas, használhatatlan..." volt már?
-
ldave
félisten
Szerintem ez így már nem néz ki jól, nagyon túlzsúfoltnak érzem a kijelzőn megjelenő látványt.
-
batai15
félisten
Na ez a kep van pár napos. Illtve készüléket láttuk már tehát semmi újdonság nincs.
-
axioma
veterán
Embertelen szar ez a villogos T-s reklam, mennyi ideig lesz kint? Inkabb majd csak utana olvasnek cikkeket...
-
b.daniel
senior tag
Nekem is nagyon tetszik,és a plusz 2 oszlop csempe is nagyon jo ötlet ekkora kijelzohoz
-
Wa2x_
veterán
Kicsit elszálltak az árakkal mostanság (mármint az egész piac)...
-
2ofthem
aktív tag
Jó hogy ide is megérkeznek a phabletek, hiszen egyre népszerűbb kategória.
Nekem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest