Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
electro123 #59 üzenetére
Az, hogy kinél mi, mennyire kopik, az azért egyén függő (is). Vannak emberek, akik semmire sem tudnak vigyázni. Még akkor se, ha azt mondod neki, hogy erre, meg arra különösen figyeljen oda.
A HTC-ket illetően nekem egy konkrét tapasztalatom van. Három éve van egy Desire-m, de azon annyi sérülés van ami egy egyszeri leejtésből származott (egyébként minimális). Kopás semmi. Akkor mikor vettem, rá pár hónapra vett egy kolléga DHD-t. Vigyázott rá: fólia, néha még tokba is volt (ja, nekem semmi ilyesmi). Neki a bekapcsoló gomb és a hangerő állító totál el van kopva, mert azt már ilyen fényezett műanyagból csinálták. Az övé elvileg "unibody", de azon a részen, ahol szétpattintható, hogy be lehessen tenni a SIM-et, ott már neki valami kontakt-hiba keletkezett. A GPS-el, és az előlapon lévő közelség érzékelővel is hasonló gondjai vannak. Utána olvasott, és azt mondja, nem egyedi eset. Szóval itt is igaz az, hogy nem minden az ill. olyan aminek látszik. Amit mondani akarok még ezzel, hogy adott gyártó termékein belül is elég nagy a szórás a minőséget illetően.
-
tildy
nagyúr
válasz
electro123 #59 üzenetére
A one x-men sincs kopas, pedig masfel eves.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két kisebbik modell mellett pózolt a tajvani gyártó ujjlenyomat-olvasóval is felvértezett óriásmobilja.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest