Új hozzászólás Aktív témák
-
Én számolok a jó minőségű kamerával, mert nekem a mozgáselemzéshez ez kell. Videó kamerát meg vigyen a nyavalya - túl sok helyet foglal el. Marad az N8.
De a titkosítás és adatátvitel engem üzletileg érdekel.
-
A BB 1O-et indító RIM fellebbenti a fátylat a rendszerről. Írta az újság.
Egy a gond. Egyedüli találmánynak a szövegbevitelt említi.
A kameráról egy szó sem volt, pedig a sajtónak igen tetszik a Nokia 92O technikája.
Ez megint egy ütköző pont lesz.
A tulajok szeretnének szórakozni a géppel munka után, és ezt már megnézik bizony, hogy mivel.
Pure View után már a mérce más lesz. -
Na, valahol erről beszéltem!
Úgyhogy +1!
Igen, a kockázat része, hogy alacsonyabb áron adják az új készüléket.
És?
Nem akarnak bezárni augusztusban, hanem évekre terveznek. /Ez itt nem a sarki kávézó lelkes kisérlete - 4 hónapig./
Ez benne van. (Erről már beszéltek.) Max nem osztogatnak prémiumot a semmire.
És utána sem kb 2 évig.Egy német vezető jó előrelátó képességgel ide is kellene. Ők bevállalták.
Amúgy érdekes... Ezeknek az északiaknak nincs rosz telefonjuk. Sem a Nokia, sem a RIM nem csinált kellemetlen minőségű telefonokat - a felsőbb szinten.
Pl: N8. A tesztek mentek annyira sokáig, hogy el kellett hinni. Igen, össze van rakva!
Egy ismerősöm elejtette a készülékét (N8) a gyalogátkelőn - és átmentek rajta a kocsik.
Tok volt rajta, de meg is tört.És működött! /Azóta is N8-a van, de persze, nem az. Ennyire összetört készülékkel nem égetné magát!/
-
válasz
pufferzóna #62 üzenetére
Közben más idők kezdtek fújni....
Nem vetted észre Pedig a HVG-is beszélt róla.
-
válasz
pufferzóna #60 üzenetére
Amúgy gondolj bele.
A piacon kint van a Nokia kilenc húsz és a SGS3. Drágák!
Készülődik hivatalosan is a iájfonS is. Drágán.Egy új ismeretlen készülékkel ki akarnak jönni ezek feletti árral????
Nagyon nagyot kell gurítani nekik ahhoz!
Valami olyasmit, ami merőben szokatlan és igen jó - kb 8 másodperc átgondolás után is.
Kicsit szkeptikus vagyok a magasabb árral!
Az biztos, hogy az új oprendszer jó lesz. Sokat dolgoznak rajta - valóban. De vajon üt-e?
-
válasz
pufferzóna #58 üzenetére
Mármint az új.
De tudod mit!
Nem legyen igazad!
Legyen a SGS3 alatt!
-
válasz
Praetorianus #36 üzenetére
Az 5 megás PPS fájlokkal előbb nem értettem egyet, de aztán át kellett gondolnom.
Ez az új telcsi mini HDMI portos lesz, és alkalmas jobb prezire.
Plusz ott a szabványos adatkapcsolatok wi-finél.Szóval lehet majd vele játszani bárhol és bármit.
Elég erős lesz ez mindenre!
-
válasz
kriszpontaz #4 üzenetére
Túl nagy - és túl vékony is.
Pont ezért láttam a múltkor egy ilyent elejteni az orron előtt. Szőke nő - gigantikus műkörmökkel - G merci terepjáró, csak a szokásos konfig... Képtelen volt megfogni.
-
Máshol már fikázták a készüléket, hogy nem rúg labdába a többiekkel.
Én nem úgy látom.
Az, hogy alul-felül igen markáns a fogófelület, azt jelenti, hogy elfordítva nagyon jó fogása lesz írásra.
Kissé symbianos a beütése az oprendszernek. Ha jól emlékszem - ezen faragnak a kiadásig. Más lesz a felület.
Hajrá Flow!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest