- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
xenom0rph #61 üzenetére
Bírom amikor valaki jön ezzel a wifi mindenhol van dumával. Hát baromira nincs. Én jelszavas védelem nélküli hálózatot szinte sehol nem találtam még és állítom hogy ebből egyre kevesebb is lesz, mert lassan mindenkinek van annyi esze, hogy levédje az otthoni netet. A legtöbb ingyenes wifi hálózat sebessége meg siralmas. Legutóbb a Móriczon próbáltam a mekiben és kentuckyban és mit mondjak; arra talán elég, hogy facebookra feldobj egy szöveges üzenetet, de hogy állományokat töltögess fel és le... hát arra messze nem. A cloud jó dolog, de nem a bővíthető memória helyett. Annak sajnos nagyon sz@r és drága (lásd: mobilnet árak) alternatívája. Nem mindegy hogy valami folyton nálad van, vagy csak tudod hol van és talán hozzáférsz.
-
ComptonLA
tag
válasz
xenom0rph #38 üzenetére
Engem személy szerint ez a felhő alapú szarság egyáltalán nem érdekel. Ha már ott tárolsz vmit, akkor azt már illetékesek akár láthatják is. Mivel nem érdekel a téma, semmi kedvem nem lenne állandóan másolgatni a teló és a szgép között. Nincs az a méret, ami elég lenne és ne lenne a legegyszerűbb sd-vel bővíteni. Főleg, mivel az sd árak is elég alacsonyak.
Nálam bukta egy teló - legyen akármekkora belső tárhelye - , ha nem bővíthető.
Ezt ilyen formában fölösleges kiadni. ha már nem bővíthető, akkor min. 16gigás legyen.
Egyébként nagyon nem szeretem ezt a ráerőltetős dolgot. Had döntse már el a júzer, h mit akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OpenWRT topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest