- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
8GB nevetségesen kevés, SGS2-m 16GBja teljesen tele van, pedig se zenét se filmet nem tárolok rajta, arra ott a 32-es SD.
Felhőt meg felejtsük már el ilyen mobilnet árak mellett. Utazás közben szoktam zenét hallgatni vagy filmezni, ott eleve nincs wifi, másrészt fel sem lépnék nyílt wifire eleve...
És minek sugározzon folyamat a telefonon merítve az akksiját és növelve a sugárzást olyan zenét streamelve, ami eleve megvan? 5e Ft-ért már tisztességes, gyors SD-t lehet kapni, szóval minden szempontból fail. -
HUNPablo
tag
válasz
Mr President #64 üzenetére
Hát kinek mi a kevés ... Rádobsz 2 giga zenét meg pár játékot . Talán nekem is kevés lenne , de nem biztos .
-
HUNPablo
tag
Meg van a következő telóm nagy valószinüséggel . A legszebb akkor lenne az egész ha erre LG-s precizitással jönnének a frissitések
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ba$zki, elég ütősnek ígérkezik az a hurrikán.
-
Petii88
tag
hát úgy tűnik még várni kell hogy milyen teló is lesz mert "Az Android rajongói csalódottak lehetnek, mivel az október 29-re tervezett Google rendezvény a Sandy hurrikán miatt törlésre került. " És nem tudni mikor lesz .
-
Mr President
senior tag
8 giga tárhely 2012ben édes kevés. Főleg úgy, hogy az nem 8, csak 5-6 elérhető gigabájt. A telefon nagyon tetszik, kicsit szokatlan a hátlap kinézete, de ezt számomra bőven ellensúlyozza az S4-es proci!
Nexus telók mindig nagyon jók. Még az előző is bőven megállja a helyét! -
Bone123
HÁZIGAZDA
OFF, de ez a legfrisebb hír: mi történt a Huawei MediaPad teszttel? Mikor jön?
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
xenom0rph #61 üzenetére
Bírom amikor valaki jön ezzel a wifi mindenhol van dumával. Hát baromira nincs. Én jelszavas védelem nélküli hálózatot szinte sehol nem találtam még és állítom hogy ebből egyre kevesebb is lesz, mert lassan mindenkinek van annyi esze, hogy levédje az otthoni netet. A legtöbb ingyenes wifi hálózat sebessége meg siralmas. Legutóbb a Móriczon próbáltam a mekiben és kentuckyban és mit mondjak; arra talán elég, hogy facebookra feldobj egy szöveges üzenetet, de hogy állományokat töltögess fel és le... hát arra messze nem. A cloud jó dolog, de nem a bővíthető memória helyett. Annak sajnos nagyon sz@r és drága (lásd: mobilnet árak) alternatívája. Nem mindegy hogy valami folyton nálad van, vagy csak tudod hol van és talán hozzáférsz.
-
xenom0rph
őstag
válasz
ComptonLA #48 üzenetére
A megszokás nagy Úr, lásd pl. a facebook példáját, mindenki szidta össze - vissza ,hogy milyen szar ez a timeline, csak azért mert valami új dolog...
wifi meg már akármelyik nagyobb városban van 50 méterenként, kint ausztriába Salzburgban a fekete sí pályán volt wifi
Szval gyakorlatilag mindenhol elérheted a dokumenteumaid.
-
blade zte
őstag
Megtaláltam a helyet hol vegye aki akar olcsó nexus 10-et majd:
[link] -
falijja
őstag
válasz
knyitogato #54 üzenetére
[link] 470 nit és írja is hogy napfényben nem olyan jól olvasható mert valamilyen réteg van rajta....
Sadly, the LG Optimus G screen is pretty reflective, which leads to a rather mediocre performance in strong sunlight.
-
falijja
őstag
Ebben már az optimus g kijelzője van ami napfényben már nem olyan jó mint pl az optimus 4x ben lévő és a fényereje is csak a fele kár érte.....
-
jacis
nagyúr
válasz
knyitogato #49 üzenetére
Kezd már viccé válni ez az egész. A telót viszont megveszem december elején ez már biztos.
-
sipsand
tag
UPDATE: Google has officially canceled the event. There is no word yet on when it will take place, but as soon as we know, you will know!
-
ComptonLA
tag
válasz
xenom0rph #38 üzenetére
Engem személy szerint ez a felhő alapú szarság egyáltalán nem érdekel. Ha már ott tárolsz vmit, akkor azt már illetékesek akár láthatják is. Mivel nem érdekel a téma, semmi kedvem nem lenne állandóan másolgatni a teló és a szgép között. Nincs az a méret, ami elég lenne és ne lenne a legegyszerűbb sd-vel bővíteni. Főleg, mivel az sd árak is elég alacsonyak.
Nálam bukta egy teló - legyen akármekkora belső tárhelye - , ha nem bővíthető.
Ezt ilyen formában fölösleges kiadni. ha már nem bővíthető, akkor min. 16gigás legyen.
Egyébként nagyon nem szeretem ezt a ráerőltetős dolgot. Had döntse már el a júzer, h mit akar. -
Bone123
HÁZIGAZDA
A hétfői bemutatót valszeg elfújja a szél, valszeg elmarad.
-
knyitogato
őstag
válasz
FragMaster #44 üzenetére
Kezd ez az egész olyan lenni, mint vmi mediahack...kirakják a kirakatba a még be nem mutatott telót?
Bár az iPhone 5 fotókon is jöt röhögtem hónapokkal a premier előtt, aztán bejött... -
FragMaster
addikt
válasz
knyitogato #36 üzenetére
-
Tigerclaw
nagyúr
Hetek óta minden napra jut egy Nexus 4 hír...persze legtöbbször nulla hasznos infóval. Kezd kicsit fárasztó lenni.
-
uki
aktív tag
Annak idején a Nexus 180k körül kezdett függetlenül, 160k volt telenor kártyásban.
-
xenom0rph
őstag
Akik a 8gb miatt sírnak: A google (is) próbálja kényszeríteni a felhasználókat a felhőalapú tárolásra. Tudom ez kompromisszumokkal jár..De amit nem használsz rendszeresen azt feltöltheted, amit meg tudod h használ felrakod a telóra..
-
Integra
titán
válasz
knyitogato #36 üzenetére
8 gigával? ki veszi azt meg?
-
knyitogato
őstag
válasz
FragMaster #35 üzenetére
hol készült a fotó? basszus, reméltem, hogy azért a 8 gigás jóárasított lesz (gondolom, ez 8-as), de ez, mire ideér, 150-160 lesz...
vagy több....kíváncsi vok
-
FragMaster
addikt
-
fairi
őstag
válasz
blade zte #18 üzenetére
egyáltalán beszerezhető, előrendelés legtöbb helyen, és várakozás kitudja meddig..
és elég szép árakat kérnek sok helyen 400 dollár inkább a 320 helyett..
meg vannak a gyanús oldalak amik közel vannak a 320-hoz, csak nem biztos hogy azt kapod...
keveset gyártanak belőle és pillanatok alatt elmegy... -
FragMaster
addikt
válasz
blade zte #28 üzenetére
Szoftveresen? Szvsz nem lényeges, mert ahogy mondod bármit el lehet érni appal ami esetleg hiányzik, mellette viszont ott a stock holo felület launcher csere nélkül és azonnali frissítés (ugye ez itt a lényeg ahogy írtam fentebb nem az, hogy valami egyedi és megismételhetetlen funkciót nyújtson az androidos mezőnyben).
Azt, meg hogy mit lehet másra ráhekkelni az más tészta de driver hiányában az sem megy azonnal illetve sokáig. -
Shanyiee
csendes tag
-
blade zte
őstag
válasz
FragMaster #26 üzenetére
Ki nem akar tanulni egyesektöl?
Hamár nexus téma: Hol van valami teljesen új funkció, amit nem lehet csakúgy szoftveresen elérni? -
Integra
titán
sosem tudtam megszokni, szerencsére a gnex-nek az alján van. ok, persze ha kijön majd egy csodafón, ami tetszik, akkor lenyelem hogy ha a tetején van, de teljesen buta helyen van ott. szerintem
már csak azért is, mert mindig fejjel lefelé csúsztatja az ember a telefont a zsebébe
-
blade zte
őstag
válasz
FragMaster #23 üzenetére
De attól még van a xiaomira is garancia.
Kit érdekel hogy stock-e? A HTC one x-nek sem. Ez milyen érv?
-
blade zte
őstag
válasz
FragMaster #19 üzenetére
Meg az miui-é. Nem tom pontosan, havonta jön rá frissítés(vagy 2-hetente?).
Én nem igazán törödöm, hogy most meg kell rendelni kínából. Még mindig olcsóbb.
-
Integra
titán
tetejére rakták a jack-et???? bravo....
-
blade zte
őstag
Ez egy xiaomi m2 csak:
-nagyobb árral
-kisebb ppi értékkel
-4.2-vel
-kisebb kihasznált kijelzövel.
-kicsit kevesebb szoftverfrissítéssel a jövöben. -
tamasgal
senior tag
válasz
freeknight #11 üzenetére
Gondolom te is 2x-el égetted meg magad mint én! Megértelek.
-
B1T3
addikt
Ha csak 8 GB lesz úgy, hogy nem bővíthető, az elég nagy baklövés. Persze lehet (és valószínű), hogy lesz nagyobb tárhellyel szerelt változat is, de maga a tény, hogy egy ilyen csúcshardverrel szerelt készüléket kvázi elrontanak a szűkös tárhellyel, nagyon rosszul hangzik (legalábbis számomra). A legkisebbnek kellene 16 GB-osnak lennie manapság, ha a felső kategóriát célozzák meg.
-
jacis
nagyúr
válasz
freeknight #11 üzenetére
A hsz.-od első fele tipikus magyar mentalitást tükröz. Rosszul látod!!!! Kell a fejlődés meg a főverzió. Jöjjenek csak.
-
Penész Gomba
tag
Hm, az nem lehet, hogy ez egy jól eltervezett gerilla marketing?
-
FragMaster
addikt
válasz
freeknight #11 üzenetére
Így, hogy semmi közük a softwarehez szerintem simán vállalható.
-
freeknight
őstag
Remélem is, hogy nem terveznek új főverziót, még jelly bean-es készülék is alig van
A telóról: februárban tervezek új mobilt venni, gondoltam, megveszem az aktuális nexust, hogy mindig kipróbálhassam az új rendszert.... csak sajnos LG mobilt nem veszek már soha többé... kár érte, el tudtam volna viselni egy motorola, vagy akár egy újabb samsung nexust...
-
tybsen
addikt
Nem bantasbol es kotekedesbol irom, de nagyon el van maradva a mobilarena a nemzetkozi sajtotol. Kb. faziskesessel erkezett ez a hir. Csak azert irom, hogy tudjatok: akit, mint ahogyan engem is, erdekel a hir, az nem hirkent ertekeli az altalatok kozzetett "hirt", hanem ugy jon le, hogy "megint kesve lett kozzeteve egy informacio. Nyilvan nem akarlak Titeket a nagy mobilos oldalakhoz hasonlitani es orom, hogy egyaltalan magyarul is megjelennek informacio. Nagyon szeretem a mobilarena-t, gondolom nincs eleg munkatars, de ez valahogy akkor is fura, lehetne kicsit gyorsabb a tajekoztatas.
-
uki
aktív tag
Nekem elég a 8gigás is, most is fele üres a nexus s-nek.
-
leslie_smith
aktív tag
Majd meglátjuk milyen lesz.Én várom már a hétfőt.
-
Ihsahn
tag
8 GB baromi kevés, aki ilyen csúcstelót vesz, annak igenis kell a nagy tárhely, vagy legalább a bővíthetőség. Nekem pl a 16 is még kevés lenne... Nem tudom mire fel ez a korlátolt gondolkodásmód.
-
Rotate
veterán
1280*768 felbontású GG2 kijelző? azigen
ennek fussatok neki még egyszer
-
jacis
nagyúr
Nagyon várom már. 16GB-os verzió érdekelne.....a 8GB-os irtó nagy butaság a Google-től.
-
knyitogato
őstag
Nem az a kérdés, hogy megveszem-e, hanem, hogy mikor...
-
Pete55555
addikt
8 Gb microSD nélkül az érdekes húzás...a 16 még elmegy.
-
Tuz
tag
Na az első csúcs lg amire jönnek majd a frissítések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest