- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
Én pl nem használok krémet, de a kábeleim fele már szétfeslett (3 kábel 6-ból). Nálam kb 1-2 év után kezdtek el bomlani közvetlenül a lighting csatlakozó alatt (ahol megfogom).
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
-
Nem semmi tervezés lehet mögötte, ha még csak a második félévben kerül boltokba
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hhenry
őstag
válasz
Emericus Max #51 üzenetére
-
Emericus Max
tag
A Xiaomi a Mi Mix 3-al a telefonnal adja a QI töltőt. Azon is lehet bármit tölteni ami kompatibilis a szabvánnyal.
Szóval ebben nincs semmi izgalmas. Max. az ára. De arra meg ott a Provident... -
scdlsc
senior tag
válasz
Totheground #48 üzenetére
Értem én, hogy könnyebb meme-eket bedobálni válasz helyett, de talán megpróbálhatnál értelmesen is válaszolni...
-
scdlsc
senior tag
válasz
Totheground #46 üzenetére
Tehát akkor minden töltő szar, de a nálad lévő termék jó. Még véletlenül sem fordítva?
-
hwtvennek
tag
válasz
Totheground #44 üzenetére
Watch Series 2 és a felett megy a szabvány Qi töltés
-
hemaka
nagyúr
Nekem mar nincs ertelme, mert mar lassan 1,5 eve meg van a Qi tolto, azert nem fogok masikat venni, mert az Apple meltoztatott kiadni egy "sajat" qi toltot.
Bar mar annak is orulhetunk, hogy van qi toltes, nem kell a szetrohado tyukbelekkel szorakozni.mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
hwtvennek
tag
Szerintem inkább az titok nyitja, hogy sokan összegyűrik, meg folyamatosan össze vissza hajtogatják. Ilyen felhasználás mellett láttam már én is Lightning kábelt ami szétment, meg Androidos készülékhez adott microUSB kábeleket is.
Sehol nincs ezekre ráírva, hogy lehet vele autót vontatni, vagy mindent kibírnak. Nyilván valamennyire oda kell figyelni és nem lesz baja.
-
scdlsc
senior tag
Én már láttam sok szétfoszlott kábelt. Már a régi 30 pines is rengeteg embernél hamar szétfoszlott. Nem 100%, de én a kézkrémekre tippelek. Mármint nem mindenkinél okoz problémát, de szerintem azoknál foszlik szét a kábel, akik valamilyen kézkrémet használnak rendszeresen.
szerk:
És, hogy bonyolítsam, nem minden kézkrém használata lehet problémás.[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
válasz
Totheground #23 üzenetére
Igazából ha tartós akkor azt mondom hogy akàr még jó is lehet a jó kis lightning kábel árak és minőségük miatt
-
hwtvennek
tag
válasz
Totheground #25 üzenetére
-
hwtvennek
tag
válasz
Totheground #23 üzenetére
Csak annak a véleménye számít aki szerint nincs értelme, bocsi. Az az egyetlen valóság. iSheepek vagytok mindannyian.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Micsoda hype egy 2 evet kesett, froccsontott vacakrol.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
-
.Szaki.
addikt
Erre nem vennék mérget. 2,5 évvel ezelőtt APR-nél vásároltam az 5S-emhez egy dokkolót 20.000 Forintért, ami egy egyszerű (ámde valamiért mégis nagyon elegáns) lapka volt, ebből kiállt a Lightning csatlakozó. Erre tudtad felhelyezni a telefont. A lapka végén pedig volt egy jack és egy Lightning bemenet, ehhez pedig szükség volt minimum egy Lightning-USB kábelre és egy töltőfejre is, utóbbi persze opcionális, ha adatátvitelre is használni akarod, akkor nyilván elég bedugni egy PC-be. Lényeg a lényeg a csomagban egyik tartozék sem volt megtalálható.
-
Ricardo
titán
válasz
Totheground #3 üzenetére
"hogy ebben jóval komolyabb és összetettebb tech lesz, mint a szimpla qi töltőkben..."
Ahogy gondolom a gyorstöltő is azért került annyiba, mert jóval komolyabb tech, mint bármi más hasonló kütyü a világon. Természetesen külön a töltőfej, és külön a kábel.
-
hhenry
őstag
Mostmár ideje lenne
-
.Szaki.
addikt
Ezen szerintem teljesen felesleges rugózni, amióta világ a világ így volt, az Apple termékeken van egy szép felár, de az ember ha az ő termékeiket választja, akkor ennek tudatában választja. Ki fogják érte fizetni az általam elképzelt ~50.000 Forintot is, helyből van akinek nem fog gondot okozni egy ilyen beszerzése (főleg ha hozzátesszük, hogy mondjuk nem egy iPhone 8-hoz veszi, hanem egy XS Max-hoz, egy Watch S4-hez és egy AirPods-hoz választja.)
Akinek pedig ez nem szimpatikus rengeteg olcsóbb alternatívát is találhat az interneten, ami kompatibilis az Apple termékekkel, hiszen ebben az esetben az Apple is szabványt használ. Problem solved.
Az egyedüli dolog ezzel kapcsolatban ami problémás számomra, hogy gyanítom itt is az lesz, hogy adják a dokkolót, de hozzá kábelt és tápot már nem. Nem tudom, hogy ebben az esetben is így lesz-e, de eddig így volt és ez viszont szerintem szemétség.
Btw. azon az egy dolgon lehet élcelődni, hogy mi fenéért húzzák az időt, ez szerintem sem szerencsés, minek harangozták be már régen, amikor felteszem tudták, hogy nem fognak elkészülni vele időben. Ha néma csendben megcsinálták volna és kidobták volna mindenki csak nézett volna, így pedig ez szerintem elmarad.
-
moleculez
veterán
Azt nem allitom, de valamiert visszatartottak eddig. Amugy van kint n+1 qi tolto, akinkek nagyon kell foleg joarban. en elvagyok nelkule, napi 1x fel tudom rakni a cuccokat toltore. De kb az a lenyeg, hogy barmelyik eszkozt rakhatod . barhova a lapon, mindenhogy tolteni fog. En azt tudnam dijazni, ha a macbookok fedelebe epitenenek egy toltot, az eleg nagy felulet, es gyakori szitu, hogy lecsukjuk a gepet, radobjuk a cuccokat, addig toltothetne, de tul esszeru feature lenne.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
nuke7
veterán
ahelyett, hogy az SE 2-t csinálnák...
https://youtube.com/user/nuke7
-
forgonati
őstag
válasz
Totheground #3 üzenetére
Ja, gondolom hogy űrtechnológia lesz benne, igazi jövőbemutató 22. századi cucc lesz. Ezért szerintem akár a 100 ezer is reális lehet érte...
Keelah Se'lai!
-
törölt tag
válasz
Totheground #3 üzenetére
Hát főleg, hogy erre rá lesz szerkesztve egy megrágott alma, nem 2 hét ezt megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
tibcsi0407 #1 üzenetére
Jó lenne ezzel a “vicceskedéssel” leállni, már nem egyszer ki lett vesézve, hogy ebben jóval komolyabb és összetettebb tech lesz, mint a szimpla qi töltőkben...
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
.Szaki.
addikt
válasz
tibcsi0407 #1 üzenetére
Az egy kisebb csoda lenne ha 30.000-ért odaadnák. ~50 körül lesz szerintem.
-
tibcsi0407
félisten
Egy vékony réztekercs 30 ezerért? Lehetséges!
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hányattatott sorsú, vezetékmentes töltőlap most már minden valószínűség szerint tényleg érkezik, bár pontos dátum továbbra sincs.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest