2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Újabb forrás szerint érkezik az Apple AirPower

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: DigiTimes

A hányattatott sorsú, vezetékmentes töltőlap most már minden valószínűség szerint tényleg érkezik, bár pontos dátum továbbra sincs.

Hirdetés

Emlékeznek még olvasóink az Apple AirPowerre, az almás gyártó 2017-ben bejelentett töltőpadjára, amire az iPhone, a Watch és az AirPods tokja is felkerülhet vezetékmentes töltés apropójából? Nos, ha elfelejtették volna, múlt héten jött az emlékeztető egy pletyka keretében, miszerint az egyik beszállító, a Luxshare Precision már rajta van a dolgon.

Most már tényleg küszöbön lehet az AirPower megjelenése
Most már tényleg küszöbön lehet az AirPower megjelenése (forrás: iMore) [+]

Most a hírt megszellőztető ChargerLAB-nél rangosabb publikáció állt elő hasonló információval: a Digitimes belső forrásaitól úgy hallotta, hogy az AirPower egyik kritikus komponense, ami a gyönyörű glass passivated package (GPP) bridge rectifier névre hallgat, beszállítás alatt van a Lite-On Semi részéről. És mi másért lenne így, ha nem azért, mert az Apple továbbra is piacra kívánja dobni a töltőlapot? A legvalószínűbb megjelenés 2019 második felében lehet, ennél pontosabbat viszont még egyik forrás sem mer megtippelni.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.