Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• norbi93

senior tag

Kocsiban a navi eléggé meggyőző, fektetett módban rengeteget látsz a térképből anélkül, hogy a navigációs információk belezavarnának, így azt mondanám, ez határozott erőssége. Én kaptam a samsungtól ajándékba egy motorikusan nyitódó autós tartót, amit a foldhoz terveztek, így ezen a piacon nem tudom, milyen alternatívák vannak :)
    [link]

• norbi93

senior tag

Fura, hogy mindenki a hajlítással van elfoglalva. Én nagyon háklis vagyok a kijelzőminőségre, minden karcnál fóliát cserélek, nem szeretem a rosszul kalibrált kijelzőket sem. A Fold 9 hónapja van meg, és egyáltalán nem zavar a középső sáv. Szemből bekapcsolt kijelzővel egyáltalán nem látszik, oldalról meg nem szoktam kijelzőt nézegetni 😄
    Ami sokkal inkább zavaró:
    - a külső kijelző gyors értesítésolvasásra, facebook és instagram görgetésre tökéletesen alkalmas, de írni lehetetlen rajta, annyira keskeny. Mivel a fold2-n inkább a fölső-alsó kávát kicsinyítették a kijelző hosszításával, a keskenységből adódó probléma ugyanúgy megmaradt.
    - a nyitott kijelző képarányára semelyik alkalmazás nincs felkészítve. Az alkalmazások nem tudnak a megnövekedett szélességhez igazodni, így alul-felül vágnak le a tartalomból, ezzel felnagyítva-belecropolva a kontentbe. Insta storyknak csak a közepe látszik, facebookon egy posztot látsz csak egyszerre a képernyőn. Picit olyan, mintha nagyimobil lenne. A Z Fold 2 további szélesítésével ez még rosszabb lesz. Szóval a kinyitott kijelzőnek médiafogyasztásnál van leginkább értelme (bár a 16:9 videók is hülyén néznek ki rajta még fektetve is, de megszokható), illetve multitaskingban verhetetlen. Két app teljesen használható méretben elfér egymás mellett, ami nagyon sokszor jól jön. Véleményem szerint inkább erre kellett volna ráfeküdniük, és olyan funkciókat beépíteni, mint amiket az MS Duo fog majd tudni.
    Nyitómechanizmus napi 150 kinyitás után is olyan mintha most bontottam volna ki a dobozból. Fóliát elvileg nem lehet rá rakni, de úgy elég necces szerintem használni, mert a port simán fel lehet karcolni erre a puha anyagra. Így kapott fóliát, hibátlan vele, le is vettem már róla, semmi gond nem volt.

• norbi93

senior tag

válasz Tigerclaw #2 üzenetére

Bár a fórumok nem mérvadóak, de xda-n és ph-n is eléggé kihalt a topikja. Mondjuk sok mindenről nem is lehet beszélni, hardveresen nincs baj vele, szoftveresen meg az utódja is ugyanolyan használhatatlan sz@r lesz egy két alkalmazástól eltekintve :D

Új hozzászólás Aktív témák