- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Három telefonnal készülhet a Nothing 2025-re
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Megpecsételheti az Edge-panelek sorsát a One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Azért még a fél napos üzemidő összejön így?
Ha már azt akarják, hogy mindenki cserélje ki, akkor miért nem olyan 'update-et' adnak ki, ami kiírja a kijelzőre, hogy [moderálva] Tegyék használhatatlanná, ha már (félig) az lett...Kicsit kultúráltabban ha kérhetem.
[ Módosította: koxx ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Küldhetnének egy olyan frissítést ami kisüti az akkut végleg, vissza se kellene hívni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
válasz kakuk.tamas #1 üzenetére
Valóban ezt kellene, csak finomabb kivitelű mondat szerkezettel.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
errorcode06
őstag
És vajon az európaiak mikor fogunk olyan kedvezményeket és/vagy kuponokat kapni mint az amerikaiak vagy a koreai vásárlók?
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
atike
nagyúr
...ezzel a lépéssel kezdhették volna.
-
M5Norbi
őstag
Tud valaki olyan készülékről ami kigyulladt/felrobbant vagy bármi?
Tudom hogy itt nem sok lehet forgalomban de akár külföldi ismerősnél vagy ilyesmi.....Vagy csak Amerikában robban,ahogy UFO-k is csak oda szállnak le?
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Luck Dragon #3 üzenetére
Miért is? Épeszű ember már rég megszabadult a telefontól...
Nem vagyok Samsung párti, de onnantól kezdve, hogy beismerték a felelősségüket, és felajánlották a cserét/pénz visszafizetést, onnantól kezdve nagyívben tojnék rá, hogy hány ház/autó/etc ég szénné a Note 7 miatt. Innentől kezdve a barom dolga minden ilyen dolog.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
válasz kakuk.tamas #7 üzenetére
Gondolkozz nőként...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
kakuk.tamas
addikt
-
xxman
senior tag
-
joey04
titán
válasz kakuk.tamas #7 üzenetére
-
M5Norbi
őstag
Félreértettél.
Komolyan érdekel van e tapasztalat ismerettségi körben.Az Amerikás dolog csak poén volt de azt hiszem van alapja hisz ami sehol máshol mégcsak fel sem merül az ott megtörténik.
UFO-k,csodák,macska a mikróban,kárpótlás a Vw dieselek után,most a Note7...
Tudom másban meg sokkal jobbak,nem lehurrogom őket.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Reggie0
félisten
En azt nem ertem, hogy miert nem ugrott ra egy ceg a helyettesito akku gyartasara es cserelesere. En megertem a vasarlokat abbol a szempontbol, hogy kenyelmetlen visszavaltani egy fosra. A samsungnak minimum karteritest kene adnia az utobbiert, nem csak a vetelarat vissza.
Az eroszakos szoftverfrissites pedig ekes peldaja miert kell azonnal fozott romra valtani.
[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
Simán letiltanám, hogy kénytelen legyen mindenki visszavinni.
-
Pálin(t)ka
tag
Várható volt, hogy lesznek akik nem hajlandóak visszavinni.
-
Rakeem
aktív tag
Alapjaiban van gond ezzel a kijelentéssel.
Adott egy konstrukció hibás termék, aminek nem valami piti hibája van, mint mondjuk lötyögő home gomb vagy hamar elöregedő oled panel, hanem gyakorlatilag kigyulladhat.Annak aki ezt a terméket a visszahívás ellenére tovább szeretné használni, finoman szólva is korlátozottak az értelmi képességei.
Bár matematikailag kicsi az esély rá, hogy megtörténhet, azért felér egy orosz rulettel egy Note7 megtartása.
A legszomorúbb pedig az, hogy akár közvetett és/vagy közvetlen módon másoknak/másokban is kárt tehet egy ilyen belobbanó készülék.Teszem azt, ha egy autómárka egy adott típusáról kiderülne hogy konstrukciós hiba miatt 0,01% esély van rá, hogy ne fogjon a fék, és emiatt visszahívják a típust, te megtartanád azt az autót???
Ha az előbbi kérdésre igen a válasz, akkor győzött az elmebaj.
Abba már ne is menjünk bele, hogy a Note7 minden jövőbeli terméktámogatást nélkülözni fog, gariztatásról nem is beszélve...
-
Fejvadi
nagyúr
Így kellett volna indítani.
-
samu74
addikt
Mennyire ragaszkodik pár user ehhez telefonhoz...te jó ég! Ha meg gond lesz vele kis idő múlva, akkor jön a sírás-rívás...
Kicserélik másik samsungra , vagy vissza adják a manit!Hol a problem?
Nehogymár a vacak pen nélkül ne lehessen teljes életet élni...-----------
-
józsi1970
újonc
Jó estét.
Cserélni a telefont...Aha...A telenor még mindig hirdeti! Az ügyintézőknek gőzük nagyrészének fogalma sincs miért akarok megválni a lészüléktől! Még volt olyan ügyfélszolgálatos is aki kilátásba helyezte hogy egy összegben kifizettetik velem a telefon árát!!! A fórumokon olvasom hogy más szolgáltatóknál megy a csere ha lassan is de megy. Aki akarja kitudja cserélni. Vagy ha nem kell csere, csak note kellene mint nekem is, akkor a szerződését felbontják kötbér nélkül. Note 3-al kezdtem, jött a 4-es note..Meghibásodott a 4-es de jött a 7-es nem foglalkoztam a 4-essel . Előrendeltem 7-est. Augusztus 30-án megjött. Beköltözés. Nagyon megkedveltem. Jöttek a hírek vissza a 3-ba. Megjött a csere és utána megint vissza a 3-ba.... Ma végre elkészült a 4-esem. Visszaköltözöm bele. Asszonynak s7edge van, jó készülék. de nincs s-pen benne. ha lesz jövőre note8 az érdekel. De ezúttal megvárom megvárom mások tapasztalatát vele. Egyébként meg a lítiumos aksik egyébként is kis bombák, bármikor tönkre mehetnek.. minél vékonyabbak és könnyebek a készülékek, annál vékonyabb a szigetelés bennük. Más készülékek is égnek füstölnek, robbannak. Repülőn, farzsebben telefonláskor arc mellett, dobozban, autóban. De az a gyártó nem foglalkozik vele túlzottan.Meg a sajtó sem, ha majd jövőre kigyullad 1 s8 vagy 1 note8 is akkor abból világszenzáció lesz megint. és akkor a samsung telefonoknak végük, míg a konkurencia szépen pörköli az ügyfeleit.
Szóval hülye marha, aki nem viszi vissza...... Legyetek szívesek mondjátok meg a telenornak is hogy mi a helyzet. Legutóbb,kb 1 hete az volt a válasz hogy a háttér csoport fog majd keresni.... Azóta már többször is próbáltam visszavinni a telefont, de nem veszik vissza.....A háttér csoport nagyon a háttérben van......Legalább most a telenor megmutatja mennyire foglalkozik az ügyfeleivel. 3 előfizetésem van náluk. Több mint 60000 fizetek nekik havi szinten. Ha én is így bánnék az ügyfeleimmel megnézhetném magam. -
vigyori78
őstag
válasz józsi1970 #29 üzenetére
Én bemennék a telenorhoz és felhívnám az ügyintéző előtt vagy vele a Samsung ingyenesen hívható ügyfélszolgálatát a 06-80-726-7864 (06-80-SAMSUNG) számon! Ja és persze beírnék a vásárlók könyvébe.
A telenor oldalán csak ennyi van, tudatlanok.
-
józsi1970
újonc
válasz vigyori78 #30 üzenetére
A telenoros ügyintéző előtti samsung felhívás már megvolt. Akkor született az a válasz hogy majd a háttércsoport intézkedik. Na ők viszont nagyon a háttérben vannak! Még várok 1 kis ideig.A note 7 lemerített aksival várja / vagy én várom/ hogy végső nyugvóhelyre kerüljön. Vagy elásom a kert végébe
-
-
vigyori78
őstag
-
Emtra Prime
csendes tag
Majd valaki pofájába robban a Note 7,azt fog menni a sírás, illetve kártérítési per. Sokan azt hiszik ez hülyeség ezért megtartják, illetve 350-400K ért teszik fel a Ha-ra, jófogásra, mert limitált öcsém!
Samsung helyében azonnal letiltanám az összest kész.
E.P.
-
atike
nagyúr
válasz Emtra Prime #42 üzenetére
Nem lesz már jogalapjuk kártérítési perre.
-
vigyori78
őstag
Ez csak akkor igaz ha az adott vásárlót úgy értesítették, hogy nyoma van hivatalosan pl.: sms vagy levél netán felhívták.
A neten közzétett dolgok és hasonlóak nem hivatalos értesítések, főleg, hogy a szolgáltató elhajt mert tudatlanok és nem veszik vissza ha cserélni akarsz fizesd ki a kötbért stb...[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
Egy csomo mindent nem csinal meg mas gyarto, de attol meg innovacio es ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek szuksege van ra, hanem azt, hogy aki megveszi az azert veszi, mert o ugy erzi, hogy szuksege van ra. Ne legyel mar ennyire egyszeru es probald meg vegiggondolni logikusan. Ha ezeknek az embereknek nem kene a toll, akkor eleve S7-et vettek volna es a note szeria reg kihalt volna megjeleneskor, ahogy anno a sok troglodita obegatta a note 1 feltunesekor. Valahogy ez megis elmaradt.
Amugy van redmi note is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest