Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• józsi1970

újonc

Jó estét.
    Cserélni a telefont...Aha...A telenor még mindig hirdeti! Az ügyintézőknek gőzük nagyrészének fogalma sincs miért akarok megválni a lészüléktől! Még volt olyan ügyfélszolgálatos is aki kilátásba helyezte hogy egy összegben kifizettetik velem a telefon árát!!! A fórumokon olvasom hogy más szolgáltatóknál megy a csere ha lassan is de megy. Aki akarja kitudja cserélni. Vagy ha nem kell csere, csak note kellene mint nekem is, akkor a szerződését felbontják kötbér nélkül. Note 3-al kezdtem, jött a 4-es note..Meghibásodott a 4-es de jött a 7-es nem foglalkoztam a 4-essel . Előrendeltem 7-est. Augusztus 30-án megjött. Beköltözés. Nagyon megkedveltem. Jöttek a hírek vissza a 3-ba. Megjött a csere és utána megint vissza a 3-ba.... Ma végre elkészült a 4-esem. Visszaköltözöm bele. Asszonynak s7edge van, jó készülék. de nincs s-pen benne. ha lesz jövőre note8 az érdekel. De ezúttal megvárom megvárom mások tapasztalatát vele. Egyébként meg a lítiumos aksik egyébként is kis bombák, bármikor tönkre mehetnek.. minél vékonyabbak és könnyebek a készülékek, annál vékonyabb a szigetelés bennük. Más készülékek is égnek füstölnek, robbannak. Repülőn, farzsebben telefonláskor arc mellett, dobozban, autóban. De az a gyártó nem foglalkozik vele túlzottan.Meg a sajtó sem, ha majd jövőre kigyullad 1 s8 vagy 1 note8 is akkor abból világszenzáció lesz megint. és akkor a samsung telefonoknak végük, míg a konkurencia szépen pörköli az ügyfeleit.
    Szóval hülye marha, aki nem viszi vissza...... Legyetek szívesek mondjátok meg a telenornak is hogy mi a helyzet. Legutóbb,kb 1 hete az volt a válasz hogy a háttér csoport fog majd keresni.... Azóta már többször is próbáltam visszavinni a telefont, de nem veszik vissza.....A háttér csoport nagyon a háttérben van......Legalább most a telenor megmutatja mennyire foglalkozik az ügyfeleivel. 3 előfizetésem van náluk. Több mint 60000 fizetek nekik havi szinten. Ha én is így bánnék az ügyfeleimmel megnézhetném magam.

• józsi1970

újonc

válasz vigyori78 #30 üzenetére

A telenoros ügyintéző előtti samsung felhívás már megvolt. Akkor született az a válasz hogy majd a háttércsoport intézkedik. Na ők viszont nagyon a háttérben vannak! Még várok 1 kis ideig.A note 7 lemerített aksival várja / vagy én várom/ hogy végső nyugvóhelyre kerüljön. Vagy elásom a kert végébe :))

Új hozzászólás Aktív témák