- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Ami a routert illeti, szerintem inkább célgép célszoftverrel, de ezen kár vitatkozni.
Ami a nyilatkozatot illeti: ha ez is volt a mondandója, amit megelőlegeztél neki, rendkívül szerencsétlen módon sikerült megfofalmazni:
Ezek a rendszerek korábban nem értek el átütő sikert, a cégvezető szerint azért, mert a Microsoft Windowsát próbálták majmolni.
Ez így igaz-hamis-nincs összefüggés.
Az újabbak viszont jobban hasonlítanak majd az Apple iPhone szoftverének felhasználói felületére, ezért népszerűbbek lehetnek – mondta.
Ez meg talán-reméljük-nincs összefüggés.Véleményem szerint a jelenlegi felhasználói felület is tökéletesen alkalmas nagy tömegek kiszolgálására, ha a fentebb írt problémákon sikerül felülkerekedni. Ha viszont az utóbbi hiányzik, akkor egy csilli-villi felület sem elég.
-
Major Major
senior tag
1. Ez tiszta sor. De a (remélhetőleg) széles körű ARM felhasználás még csak a jövő zenéje. Tagadhatatlan, hogy a linux terjedését egy-két kritikus hardvercsoport nem egyenértékű támogatottsága, néhány divatos program hiánya, és az erre épülő fud nagy mértékben akadályozza.
2. Nem tudom.. Nekem volt PDA-m, és nagyon nem szerettem, Minden nehézkes volt rajta, a kezelőfelület "bezártságát" meg sosem tudtam megszokni. Szerintem jelen hardverkonfiguráció (keyboard+egér+2D kijelző) esetén ez a hagyományos ablakos kezelőfelület elég jól használható és rugalmas.
azbest: szerintem ez engem igazol, mert nem az innovatív interfész, hanem egyéb tényezők befolyásolják inkább a vásárlást
-
Major Major
senior tag
Az, hogy úgy baromság, ahogy van. A hardver és szoftverkompatibilitás hiánya miatt nem terjed a linux, és nem azért, mert hagyományos ablakkezelő van a disztribúciókban. (Ami ráadásul nem is windows találmány) Ott volt az Eee origi xandros kezelőfelülete, mindenki dícsérte hogy milyen jó meg újszerű, mégsem használja senki.
Ez meg hogy az iphone-t hozza fel. Most tényleg mondja el nekem valaki, hogy a multitouch-on kívül mi olyan nagy szám benne? (Illetve nekem a multitouch sem egy nagy szám)szerk: arról nem is beszélve, hogy messziről bűzlik, hogy az "i'm a mac, you're a pc, sucker" vonalat igyekszik meglovagolni a tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest