- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
azért hadd ne nevezzük azt operációs rendszer használatnak (!!!), hogy valamelyik célgépemben firmwareként az fut. pláne nem értem mi köze ennek a cikkhez, ahol netbookokra, a felhasználók elé rakott rakott operációs rendszerekről van szó. főleg a GUI-ról. merthogy a user aztán *rvára lesz@rja, hogy milyen kernel van alatt,a milyen a folyamatkezelése, a memóramanagementje, vagy az eszközmeghajtó-modellje. A windows majmolás is nyilván a guira vonatkozott.
szerintem ez baromira egyértelmű, nem értem minek kell leállni ilyen állatságokon vitatkozni egy ilyen topikban is. -
Major Major
senior tag
Nem egészen értem miért kell itt izmozni a routerekkel. Egyrészt nem is mind ARMos, másrészt az ARMosok sem mind linuxosak. De ha nagy részük az is, egy fajta embedded device nem tekinhető széleskörű alkalmazásnak. (ezek azok a szavak amiket bátorkodtam leírni)
Másrészről a vita a tag megjegyzéséről szólt. Őszintén szólva, ha windows majmolásról és iphone kezelőfelületről van szó, nekem nem jutnak az eszembe első körben az ilyen-olyan embedded deviceok.
Ami pedig a szőrszálhasogatást illeti, a hozzászólásodig nem volt a topikban...
Tényleg nem értem minek kellett ebbe ilyen módon belekötni... -
dark100
aktív tag
Aki netet hasznal. Mondjunk 1 milliot?
Bar szerintem a routert azt sokan nem erzik "felhasznalasnak". Az emberek ennel korlatoltabbak.
Amugy kicsit vicces mar az a sok onjelolt szakerto, de keves embert hallani, akinek TENYLEG van netbookja, es meselne arrol, hogy O mire hasznalja... En szeretnek egyet, volna is elkepzelesem mire hasznalnam, de istenigazabol nincs ra szuksegem, ezert halasztodik. Viszont bizonyara nem a kedvenc asztali programjaim futtatasara hasznalnam...
-
ngabor2
nagyúr
imho desktop, vagy notebook cuccra gondolt a Polgármester úr. arm-os routerem nekem is van (kettő is), de azt nem számítógépként használom (bár párszor próbáltam... nem ugyan az).
mindenesetre ha kijön ez az okosság, ÉS normális áron normális teljesítményt fog nyújtani, akkor "kicsit" többen fognak ilyen perverziót elkövetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest