- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
használtad huzamosabban te azt a linuxos eee-t? nem tudom a winfosos miylen volt, de a linuxos sem volt valami álom gyors. a filekezelője egy rémálom volt, semmit nem optimaizáltak rajta a kis felbontáshoz. egy órát vacakoltam mire egy olyan felületet adhattam a tesóm kezébe, amivel tud valamit kezdeni. ezen felül nem jött be rajta az iwiw. ez szerintem kis hazánkban kizáró ok egy ilyen gépnél.
ja és egy csomó ablak linux alatt is lelógott a képernyőről, nem voltak átméretezhetőek, így nem volt egy leányálom használni. egyedül ami ért valamit azon a gépen az tényleg az alap menü. de ami mögötte volt az kritikán aluli. -
orbano
félisten
azért hadd ne nevezzük azt operációs rendszer használatnak (!!!), hogy valamelyik célgépemben firmwareként az fut. pláne nem értem mi köze ennek a cikkhez, ahol netbookokra, a felhasználók elé rakott rakott operációs rendszerekről van szó. főleg a GUI-ról. merthogy a user aztán *rvára lesz@rja, hogy milyen kernel van alatt,a milyen a folyamatkezelése, a memóramanagementje, vagy az eszközmeghajtó-modellje. A windows majmolás is nyilván a guira vonatkozott.
szerintem ez baromira egyértelmű, nem értem minek kell leállni ilyen állatságokon vitatkozni egy ilyen topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged