- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
#19617792 #18 üzenetére
szerintem ezt rosszul látod.
(nyilván vannak intel és amd fanatikusok is, most nem erről van szó)
aki olyan cpu igényes feladatokat végez ahol a gpu nem tud besegíteni ( ilyet hirtelen nem tudok - talán több ezer oldalas excel szét macro-zva..) az vesz egy drágább intel procit.
Aki meg MINDEN másra használja a gépet - akár video konvertálás, akár CAD, akár néha játszik, igp-vel gyorsított hd videot néz, stb. - az vesz OLCSÓBB amd apu-t, aminek gyengébb a procija, de minden másban jobb. -> olcsóbb, jobb igp...
he7edik.: lol... és facepalm. (ez az, mikor okosabb lettél volna, ha hallgatsz..)
Mercutio_: ebben a lenovo-ban mekkora akksi van..? (mert ahol olcso vmi, ott általában az akksi kisebb is...)
-
satee76
aktív tag
válasz
#19617792 #27 üzenetére
Azért ez így nem teljesen.... AM2+-os foglalatba AM2 és AM3 proci, AM3+-ba AM3 és AM3+ proci... van átjárhatóság 2 foglalat között. ezenkívül meg volt Socket A,754,939. Azért az nem olyan sok.
Kétségtelenül erősebb az Intel proci. De szerencsére eddig itt volt nekem, olcsójánosnak az AMD.
(bár éppen tegnap kérdeztem itt a fórumon, hogy nem lenne nekem jobb egy SB egy AM3+ helyett, de igazán ha tényleg ilyen közeli a Llano akkor lehet ,hogy egyik sem lesz... nem lesz pálfordulás...)
-
válasz
#19617792 #104 üzenetére
Jó, de egy fullhd video-hoz miért kell 400 shader?
A 3d-s webes alkalmazások-hoz nem tudok hozzá szólni mert nincs velük semmi féle tapasztalatom.
Minden esetre kíváncsi leszek, hogy hogy fog fogyni...
Én abban reménykedem, hogy a Bulldozer le fogja nyomni a lga2011-t és így annak az árát is... -
kNG
senior tag
válasz
#19617792 #109 üzenetére
Persze hogy lehet, de az már drágább...XD szóval arra akartam kilyukadni, hogy ha nekem elég az a teljesítmény amit az a termék tud alapórajelen, akkor miért ne vegyem meg a kisebbet, és tuningoljam fel arra a szintre? (főleg ha alapfeszen viszi...lásd p2 x4 955 @ 3,6-3,7 ghz minden példánynál). És akkor spóroltam 5-10k-t...jó tudom nem eget váltó összeg, de diáknak ez is jó
-
kNG
senior tag
válasz
#19617792 #99 üzenetére
Az hogy a tuning a userek 0.00000001%-át érdekli...hát ezzel vitatkoznék...én jobban szeretem azt ha elérem egy alacsony árú processzorral azt a teljesítményt, amit 1 jóval drágább társa tud alapórajelen...
1440*900 fölött már ált. tök mind1 h inteled van vagy AMD-d, ha magas GHz-n dolgozik...nem akkora a különbség amekkorát 1 átlag user észrevenne...
-
válasz
#19617792 #36 üzenetére
I'm aware of it
Akkor ez alapján visszatérve végre eredeti kérdésemre, kijelenthetjük azt, hogy ebből a szempontból az AMD az eddigiek során felhasználó barátabb üzletpolitikát folytatott vagy szeretnénk tovább csavarni girbe-gurba szálakon a dolgot...
Santiagain: Szar lehet az AMD-nek, hogy egy 25k HUF-os i3-2100 lealázza a négymagos Phenomokat. Az iGPU meg tudjon "netet" gyorsítani és filmet lejátszani.
És kérlek regéld már, hogy hol és miben "alázza le"...(#54) kNG: Igen, néhol minimálisan gyorsabb, néhol minimálisan lassabb, mint a Phenom II 945BE, de hogy ebben mi az alázás, főleg, hogy az említett AMD cpu még olcsóbb is....nem igazán értem...
-
válasz
#19617792 #27 üzenetére
És Intelnél volt akár egy is, ami esetleg adott valamilyen kompatibilitási lehetőséget (régi foglalatú cpu+ új foglalatú lap, régi foglalatú lap+új foglalatú cpu) Szerintem érthető volt, hogy erről beszélek és nem a foglalat típusok darabszám szerinti lebontásáról
, de persze, mint mondtam, úgy látszik, hogy a szemüveg még az értelmezésben is torzít
-
válasz
#19617792 #18 üzenetére
Igen, és mondjuk azt is éredemes megnézni, hogy visszamenőleg hány évig volt folytonos kompatibilitás a foglalatok között AMD oldalon, és hogy Intelnél ez hogy áll
Szóval a kettő nagyon nem ugyan az, de persze a különböző színű szemüvegek egyaránt torzítanak, legyen az kék vagy zöld, ugye?(#28) gainwardgs:
+1, én remélem, hogy Bull majd meg is hozza
-
- = Zk = -
félisten
válasz
#19617792 #14 üzenetére
engem nem zavarna...
az intel fanatikusok könyökölnek erre folyton
érdekes, hogy az intel túrja az arcunkba, ezt a "vegyél új LGA foglalatos gépet (évente), mert ez a jó Neked"... hát sztem ez a ciki, de ez egy erős OFF volt. nem akarok senkit bosszantani, csak kibukott.. .de csitt a nevem. semmi falme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest