Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
-
fojuzer
aktív tag
válasz zsírsámán #10 üzenetére
nOS ITT IS SZEREPELT LEIRÁSOKBAN lUMNIA 620 JÓ VÉTEL ,LENNE,VISZONT A 3 mAGYARI SZOLGÁLTAOKNÁL,NINCS FORGALMAZVA!mIÉRT?,lEHET mÁSHOL MASZEKIBAN,gsm LEHET KAPNI,DE MENNYIÉRT? bIZ NEM A 610.RE GONDOLTAM,UTÁNNA LEHET NÉZNI A SZOLGÁLTATOKNÁL NINCS!
Figyelj már oda arra, hogy érthetően fogalmazd meg a kérdéseid és a gondolataid. Egyikünk sem az Enigma,nem tudunk dekódoli.
[ Módosította: crey ]
föolvaso
-
gzbotii
nagyúr
Jo latni, hogy meg torodnek ezekkel a modelekel is.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
vinibali
őstag
ha tényleg olyan jó, mint a videón, akkor külön öröm.
mit gondoltok Lumiások? ez már inkább, vaknak a napszemüveg kategória?BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Glenda
addikt
A vindózfón hét halott!
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
AMD Power
titán
Örülök neki ,hogy még gondolnak ránk!
-
Воланд
titán
válasz #19158016 #15 üzenetére
emlekeim szerint eddig ket darab frissites volt, ami a frissitest elvegzo felhasznalok nagy reszenel valamilyen problemat okozott (nem is kell olyan messzire visszamenni, eleg megnezni a 7.8 live tile bugjat. le is allitotta az ms a frissites terjeszteset.). gondolom a fold nevu bolygo osszes lumia 800 felhasznaloja orulne, hogy ha egy het alatt megkapna az aktualis os frissitest, a kovetkezo heten meg kiderulne, hogy hibas volt a frissites.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
törölt tag
-
zoo8800
veterán
Az egyik program hetek ota, a masik kb fel eve elerheto. Nem semmi bejelentes
rip and tear, until it is done
-
fojuzer
aktív tag
Nos Lumnia 620-as tipus már nics forgalomban,ere semmi sincs,eltüntek a 620-as készülékek,vagy kivonták a Magyari forgalmazásbol??
föolvaso
-
Mark_o
tag
Nálam ez volt az utolsó csepp, beruházok egy Lumia 800-ra 40K-ért best buy a T-nél
Az élet olyan mint a sakk : sok a paraszt!
-
Pirosász
aktív tag
Én sem értem ezeket.Nekem is T függő Lumia710-esem van.Január 30.-án este megjött a 7.8,mindenféle netrángatás nélkül,egyszerűen jelzett.E hónap 14.-én megjött a javító frissítés is.Gyakorlatilag a hírekkel egy időben érkezik a frissítés a telefonomra.Ja,és minden szépen működik,ahogy a nagykönyvben le van írva.Tehát az én példámból kiindulva,minden elmélet bukik.Az hogy a T miatt,az hogy a Nokia miatt,az hogy az MS miatt vannak ezek a gondok.Azért írom,mert ebben semmi logika.Szerencse kérdése az egész?Mondjuk én jó egy éve vettem,lehet hogy az első úgymond "raklapról",ezért lehet az hogy én az elsők közt kapom a frissítést?Talán attól lehet,hogy az én telefonom a 95410-edik Lumia 710-es,a barátnődé meg a 550ezredik,ezért annyival később kapja a frissítést.Persze ha ő is az elsők közt vette,úgy ez az elmélet is bukik.Valakinek,magyarázata?Mert ez már engem is érdekelne.
-
batai15
félisten
hanyagoljuk már lehetőleg ezt az alapokon nyugvó szöveget. főleg egy wp esetében nem állja meg a helyét.
-
Harlek
tag
Már csak az lenne remek, ha a kábeles-baszakodós trükk nélkül fel tudnám rakni barátnőm T-s Lumia 710-esére a WP7.8-at.
-
zsírsámán
senior tag
Hát ezek se ma készültek el
-
Kasya
nagyúr
Szajbaragos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.