- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
M..
csendes tag
Nem akarom én becsmérelni ezt az oldalt. Lehet kertelni jobbra-balra ez az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb hazai mobilos oldal. Talán pont ezért fájó pont, hogy rendszeresen aktualitását vesztett híreket közölnek. Most leszögezném, hogy nem tudom a hátterét az egésznek. Csak feltételezem, hogy nincs elég munkatárs, aki szerkesztené a híreket. Fellehet ezt fogni egy jó szándékú kritikának is, amin a jövőbe lehet javítani.
-
M..
csendes tag
Mert az téged nem zavar esetleg, hogy mire itt megjelent tökéletesen aktualitását vesztette? Mennyivel lett volna nehezebb mindjárt a Sony Xperia miro-t lehozni hírként?.. az az egész apropója. Nem is értem. Ráadásul ennek a visszaszámlálós dolognak ami face-n futott az volt a lényege, ha kattintasz akkor előrébb hozhatod Te magad a bemutatót. Összesen 9nap 4óra 58perccel előbb lett bejelentve ezáltal. Ennek a hírnek az akció megjelenésének az időpontjában lett volna értelme, napokkal ezelőtt.
-
mrlujoak
veterán
Csakmert mostanában hírről hírre odakerül. Tök mindegy milyen hangulatú a hír, akkor is odakerül.
Nem kellene, a hír egyáltalán nem a SONY pénzügyi helyzetéről szólt.Arról nem is beszélve, hogy lehett volna frissebb is, mondjuk legalább tegnapi a hír.
Már tegnap 4 napnál járt a visszaszámláló, amikor legutóbb ránéztem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest