- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Az eddigi CGI filmek is jók voltak, illetve nekem tetszettek, úgy érzem ez sem fog csalódást okozni.
-
30z.Samu
titán
válasz
J.Hetfield #7 üzenetére
Pedig úgy fest, hogy jót tett ez a változtatás, mert a játékot viszik, mint a cukrot.
Köztük én is megvettem megjelenés napján, pedig ez rám nem jellemző.
-
J.Hetfield
aktív tag
Ízlések és...nekem bejön a TPS akció, ezek a jump scarre építő bujkáló cuccok nem tetszenek annyira. Talán csak az Alien Isolation tetszett. Nem tudom most mi lesz az irány marad ez az FPS vonal és rebootolják a címet, kukázzák az összes régi főszereplőt? Nagyon remélem, hogy nem akkor nekem ez a széria végleg felejtős.
-
Soulles
aktív tag
válasz
J.Hetfield #5 üzenetére
Én meg azt mondom, hogy hála a jó égnek, hogy a Resi 7 olyan lett amilyen és nem valamiféle vállalhatatlan ...kupac mint pl. a 6. rész.
-
J.Hetfield
aktív tag
Leon stukkerének bővített tárja van, a stílusa tényleg tiszta john Wick.
Kár, hogy a Re7 egy hülye Silent Hill másolat lett egy érdektelen főszereplővel, inkább így kellett volna kinéznie.
-
Soulles
aktív tag
Ez meg mi? Jackie Chan + infinite ammo? :S
-
Bad Pritt
félisten
Úgy tűnik bejött nekik a John Wick meg a CAR system, Leon eddig nem így lövöldözött.
-
30z.Samu
titán
Annak a pisztolynak sose fogy ki a tára?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Érdekesség, hogy a film a 6. és a 7. rész között játszódik, de mégis másként néz ki Chris karaktere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest