- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
Ebben valószínűleg igazad van, szerencsére én még nem futottam olyan problémába, hogy a saját formátumai között gond lett volna (nyilván nem a legújabb formátumot akartam megnyitni régi termékkel).
turbulencia8: ezek szerint az igényeidet maximálisan ki tudja elégíteni, így a korábban leírtaknak megfelelően neked egyszerű a váltás.
-
attila9988
őstag
Az egyetlen dolog ami igazán az ms mellett szól, az a formátuma. Régen szerzett magának egy piacot, ahova egyszerűen azért nehéz belépni, mert az ms saját formátumaiban készültek régebbi dokumentumok, ez pedig megveteti az új változatot is a csapdába esett áldozattal.
Igazából ez az az eset, amikor nem az alapján választasz terméket hogy mi az ami igazán jó neked, hanem csak kényszerű lépéseket teszel. A LO -val egyik legnagyobb ellenérv mindig az szokott lenni hogy "dehát akkó mi lesz a doc, docx, ooxml fájlokkal?"....
Ennyi, és nem több.
Én a magam részéről pdf párti vagyok, ott tök mindegy mivel hoztam létre az állományt, azt majd meg tudja nézni akinek meg kell.
Ha másnak is bele kell tudni szerkeszteni, ott is megoldható hogy a régi állományokat átalakítják amíg lehet, az újakat meg már nem olyan formátumban hozzák létre. Ésszel meg lehet szabadulni ms -től, ha nincs igazán szükség a termékére. Persze akinek milliónyi vb makró kell, és ezt ismeri csak, annak nincs választása ezután sem, de nem hiszem hogy ez a jelenlegi felhasználói bázis túlzottan nagy részére lenne igaz. -
ddekany
veterán
Na most gondolhatod, ha MS termékék közt is átesel bár bug-on, akkor milyen esélyeid vannak LO-val... amit egyébként tapasztalatom szerint önmagában (értsd MS office dokumentumok nélkül) is jóval bugosabb. Erre mondtam, hogy szép meg jó hogy van LO, de már csak MS termékekkel is lehet eleget szívni, ha még ezt is bedobják a mixbe... ajjaj.
-
spammer
veterán
Passzolom, nem foglalkoztam ilyesmivel. Azért fogalmaztam én is úgy, hogy "megfelelhetnek" (feltételes mód, aki használja és migrált, annak meg nyilván már megfelel). Akinek szükséges az MS féle megoldás vagy ahhoz láncolta magát, annak elhiszem, hogy nem megoldás a LO, de nem mindenkinek vannak ilyen igényei vagy esetleg más megoldást keres a problémára.
Lásd a fentebb linkelt valenciás cikket:
"Arra is lehetőségünk van, hogy a szoftvert módosítsuk és adaptáljuk az igényeinken megfelelően."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest