Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nvyktor

aktív tag

válasz spammer #5 üzenetére

Nem ismerem a LO-t, ilyet tud már?
    MS SQL adatbázis -> Excel adatgyűjtés -> Word körlevél -> Outlook küldés

Életszerű példa vállalati környezetből...
    Open Office-szal próbáltam sok éve már, akkor még felejtős volt.

De nyilván ez nem home user felhasználás.
    Csak érdeklődöm.

• joysefke

veterán

válasz spammer #9 üzenetére

Persze, ez volt az első dolgom megkerestem a cég honlapját, megnéztem az "About us" meg a "Press" linkeket és ott semmit nem írnak arról, hogy mekkora is a cég, csupán azt, hogy mennyi millio ember van a világon akiket talán érdekelheti, hogy ők mivel foglalkoznak. Nekem komolytalannak tűnnek.

Wikipedián kellett megnéznem mennyi alkalmazottjuk van...

A problémám a következő:
    cikk alapján elsőre azt gondoltam, hogy most itt valami komoly dologról van szó, ugye nemzetközi cég meg minden, most aztán ezek tényleg tudják terjeszteni az LO-t, erre wikipedián kell utánnanéznem, hogy megtudjam, hogy ez egy 80 fős bagázs, akik az utóbbi időben létrehoztak egy osztályt az LO témákhoz (magyarul nem 80 fő fog ezzel foglalkozni).
    Ergó a teljes történés amiről a cikk szól súlytalan, nem a cikk tényével van problémám, hanem azzal, hogy ez a fontos infó (megint elmarad a megváltás) hiányzott.

J.

• joysefke

veterán

válasz spammer #5 üzenetére

Akkor tessék ilyen híreket lehozni, nekem nem a Valencia hír /nem tudom volt-e/ verte ki a biztosítékot, hanem most ez (nyilván több cikk vezetett ide).

El van hallgatva egy lényeges, a cikk szempontjából releváns információ, az, hogy miféle cég is ez.
    Mert nem mind1, hogy egy nagy nemzetközi a világ szinte minden országában telephellyel rendelkező cég áll be valami mögé teljes mellszélességgel és ez után, ha irodai csomagról van szó, akkor azt telepítik/szupportálják, vagy egy 80 fős cég, ahol kialakítottak egy új osztályt a LO-nak mert nagyot álmodni.

Nagyon nem ugyanaz a kettő. A sárdobálásba meg nem akarok belemenni, ez nem Windows hír és nyilván nem fizetett Ms hirdetés, ezért nyilván nem azt vetem az írója szemére.

A bajom a bulváros fogalmazás, ahol némi utánajárással kiderül, hogy Moszkvában nem autót osztogattak, hanem fosztogattak. Egyébként meg a nevek mind stimmelnek.

J.

Új hozzászólás Aktív témák