- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nvyktor
aktív tag
-
joysefke
veterán
Persze, ez volt az első dolgom megkerestem a cég honlapját, megnéztem az "About us" meg a "Press" linkeket és ott semmit nem írnak arról, hogy mekkora is a cég, csupán azt, hogy mennyi millio ember van a világon akiket talán érdekelheti, hogy ők mivel foglalkoznak. Nekem komolytalannak tűnnek.
Wikipedián kellett megnéznem mennyi alkalmazottjuk van...
A problémám a következő:
cikk alapján elsőre azt gondoltam, hogy most itt valami komoly dologról van szó, ugye nemzetközi cég meg minden, most aztán ezek tényleg tudják terjeszteni az LO-t, erre wikipedián kell utánnanéznem, hogy megtudjam, hogy ez egy 80 fős bagázs, akik az utóbbi időben létrehoztak egy osztályt az LO témákhoz (magyarul nem 80 fő fog ezzel foglalkozni).
Ergó a teljes történés amiről a cikk szól súlytalan, nem a cikk tényével van problémám, hanem azzal, hogy ez a fontos infó (megint elmarad a megváltás) hiányzott.J.
-
joysefke
veterán
Akkor tessék ilyen híreket lehozni, nekem nem a Valencia hír /nem tudom volt-e/ verte ki a biztosítékot, hanem most ez (nyilván több cikk vezetett ide).
El van hallgatva egy lényeges, a cikk szempontjából releváns információ, az, hogy miféle cég is ez.
Mert nem mind1, hogy egy nagy nemzetközi a világ szinte minden országában telephellyel rendelkező cég áll be valami mögé teljes mellszélességgel és ez után, ha irodai csomagról van szó, akkor azt telepítik/szupportálják, vagy egy 80 fős cég, ahol kialakítottak egy új osztályt a LO-nak mert nagyot álmodni.Nagyon nem ugyanaz a kettő. A sárdobálásba meg nem akarok belemenni, ez nem Windows hír és nyilván nem fizetett Ms hirdetés, ezért nyilván nem azt vetem az írója szemére.
A bajom a bulváros fogalmazás, ahol némi utánajárással kiderül, hogy Moszkvában nem autót osztogattak, hanem fosztogattak. Egyébként meg a nevek mind stimmelnek.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest