Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
attila9988 #45 üzenetére
Az egyetlen dolog ami igazán az ms mellett szól, az a formátuma.
Nana. A többiek által feldobott bugosságot meg tudom erősíteni én is, emellett lassabb is mint az MSO, illetve sok területen igen, butább és kényelmetlenebb. Persze nyilván cserébe ingyenes és ennél fogva komoly alternatíva, én is ezt használom itthon illetve melóhelyen (ott mondjuk csak azért mert linuxra nincs más
), jellemzően elég is (legalábbis ami kell azt el tudom rajta intézni), de azért egy MSO 2007+ funkcionalitásban és kényelemben csúnyán el tudja verni.
Persze érezhető a javulás, főleg a "szakadás" óta, az LO 4-es verziói pl. határozottan kevésbé lomhák és problémásak mint a 3-as széria, de azért még nagyon van hova fejlődni.
Aztán hogy a piaci elterjedtség miért olyan amilyen az más kérdés, a gyakorlatban gyakran nem az észérvek vezérlik az okokat és okozatokat. Csak azért ne próbáljuk már az LO/OO-t úgy beállítani, mintha kizárólag a MS disznóságai miatt tartana ott, ahol.
Persze akinek milliónyi vb makró kell, és ezt ismeri csak, annak nincs választása ezután sem
Az egészben a vicc, hogy nem csak hogy tróger dolog ez az egész makrózás, de LO/OO alatt is van, csak pythonnal, ami azért mégsem VB (mondjuk az API-kat nem ismerem, még sosem használtam, azon nyilván sok múlik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest