Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
Drizzt01
üzenetére
Megnyitom, vagy szétbombázom?
Mert az egész szerkezet nagyon egyben van, egyáltalán nem mozog, mint a ledek tartója. De majd megoldom valahogy.
Anno vettem egy ilyen kapcsolót (van egy ilyen is alternatívának), de egyenlőre még nem tudom, hogy ide a régi helyére tegyem majd, vagy esetleg máshová helyezzem. Ha az előbbit választom, akkor nagyobb furat kell a műanyag burkolatba, ha az utóbbit, akkor el kell tüntetni a visszamaradt üreget.Elsőnél milyen fúrót/reszelőt ajánlotok a művelethez, hogy ne törjön ezer darabra és esztétikus legyen a végeredmény?
Második esetnél milyen tömítő anyagot használjak, amit szépen egybe lehet dolgozni a felülettel és utána rá is lehet festeni?Előre is kösz a válaszokat!
Szeva Ramsi! Jó hallani felőled! Csak próbálom menteni a menthetőt. Ráadásul ez pont ideális terep a harisnyázás műveletének elsajátításához, szerintem...
A régi házak és a sok cucc ami volt, már a múlté, eladtam a 90%-át, mert kellett a hely, asszony is rágta a fülem miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert az egész szerkezet nagyon egyben van, egyáltalán nem mozog, mint a ledek tartója. De majd megoldom valahogy.