- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viperabácsi #1110 üzenetére
Köszönöm
Ezzel teljesen egyet értek(#1113) Engineer086
Köszönöm, nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésed! A plexi elkészítését élveztem a legjobban a munkám során. Sok mindennel próbálkoztam míg végül a selyemcérna volt a legalkalmasabb a vágásra. Próbálkoztam a bicikli fékeknél és váltóknál használt acélsodronnyal is de az bizonyult a leg alkalmatlanabnak, pár perc alatt felmelegedett és elpattant.(#1114) Bari
Köszönöm, az előlap elég sok fejtörést okozott de végül csak sikerölt összehozni
Az eredeti előlapból megmaradt keretéhez pillanatragasztóval ragasztottam hozzá az új plexi előlapot, néhány pici foltnyi pillanatragasztó maradt az előlapon amelyet nem csiszoltam le. Ez nagy hiba volt, mert festésnél a festék reakcióba lépett a pillanatragasztóval és elég mélyen belemart a plexibe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest