- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
A szovegertes nalad nincs meg szerintem, harom hozzaszolas ota azt irkalod, hogy legyen nagy, legyen benne sok anyag, lehessen erezni a sulyat, neked attol hightec meg csucs.
"Én valahogy jobban szeretem az ilyen high tech csúcs custom dolgokat, amikből aztán nem sajnálják az anyagot. Jó az ha érzed a súlyát és nem valami pár dekás műanyagot kapsz"
Erre reagaltam az elobb...nem attol lesz hightech meg csucs hogy nagy es nehez. Azert irtam az elobb a hutot mert altalaban annak erzed a sulyat nem a 3 dekas PCB-nek amire most hivatkozol.
Ha mar azt sem tudod mit irtal kettovel ezelott akkor legalabb a szemforgatos smileykat hagyd ki
-
Malibutomi
nagyúr
Lehet, de attol nem lesz sem hightech, sem csucs ahogy az elozo hsz-ban irtad, hogy nagy bazi keghutes van rajta.
Ertjuk neked a nagy bazi es nehez kartyak tetszenek, de attol nem lesz sem jobb sem modernebb sot...Ott van a 290x matrix asusektol, nagy leghuto hightech kinezet, aztan olyan amilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest