- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
A szovegertes nalad nincs meg szerintem, harom hozzaszolas ota azt irkalod, hogy legyen nagy, legyen benne sok anyag, lehessen erezni a sulyat, neked attol hightec meg csucs.
"Én valahogy jobban szeretem az ilyen high tech csúcs custom dolgokat, amikből aztán nem sajnálják az anyagot. Jó az ha érzed a súlyát és nem valami pár dekás műanyagot kapsz"
Erre reagaltam az elobb...nem attol lesz hightech meg csucs hogy nagy es nehez. Azert irtam az elobb a hutot mert altalaban annak erzed a sulyat nem a 3 dekas PCB-nek amire most hivatkozol.
Ha mar azt sem tudod mit irtal kettovel ezelott akkor legalabb a szemforgatos smileykat hagyd ki
-
Malibutomi
nagyúr
Lehet, de attol nem lesz sem hightech, sem csucs ahogy az elozo hsz-ban irtad, hogy nagy bazi keghutes van rajta.
Ertjuk neked a nagy bazi es nehez kartyak tetszenek, de attol nem lesz sem jobb sem modernebb sot...Ott van a 290x matrix asusektol, nagy leghuto hightech kinezet, aztan olyan amilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest