- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
A szovegertes nalad nincs meg szerintem, harom hozzaszolas ota azt irkalod, hogy legyen nagy, legyen benne sok anyag, lehessen erezni a sulyat, neked attol hightec meg csucs.
"Én valahogy jobban szeretem az ilyen high tech csúcs custom dolgokat, amikből aztán nem sajnálják az anyagot. Jó az ha érzed a súlyát és nem valami pár dekás műanyagot kapsz"
Erre reagaltam az elobb...nem attol lesz hightech meg csucs hogy nagy es nehez. Azert irtam az elobb a hutot mert altalaban annak erzed a sulyat nem a 3 dekas PCB-nek amire most hivatkozol.
Ha mar azt sem tudod mit irtal kettovel ezelott akkor legalabb a szemforgatos smileykat hagyd ki
-
Malibutomi
nagyúr
Lehet, de attol nem lesz sem hightech, sem csucs ahogy az elozo hsz-ban irtad, hogy nagy bazi keghutes van rajta.
Ertjuk neked a nagy bazi es nehez kartyak tetszenek, de attol nem lesz sem jobb sem modernebb sot...Ott van a 290x matrix asusektol, nagy leghuto hightech kinezet, aztan olyan amilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ford topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest