- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Mert ki használ Clearvideo HD-t? Embert nem láttam még.
De ez a többi gyártó képjavítóira is igaz. HTPC topicban legalábbis nem találkoztam még olyannal akinek nem első dolga sikítva kikapcsolni a driveres képjavítókat.szerk: Akinek meg mondjuk custom rendererre fája foga egy madvr-t be tud izzítani. Még egy Pentiumban lévő HD Graphicson is elkaristol egész jó beállításokkal. Persze nem maxon.
Használtam G2020-at HTPC-nek, ott a 24p hiánya volt gázos, de Haswellnél ezzel már nincs gond. Szvsz teljesen jók HTPC célra. Ill. még egy hiányosság - ha szükség van rá: a 3D.
3D-n kívül kb. bármire jók a Pentiumok. 3D-re pedig elvileg az i3. Ezen kívül persze elég overkill cpu erőben és árban egy HTPC-be. Fogyasztásban nyilván egy Bay Trail jobb (és van benne 3D is!) de azért ezek sem rosszak. Bár a Haswellek csúcsfogyasztása sajnos megnőtt kicsit. Ivy-nál nekem a G2020 alulfeszelve 31W-ból elvolt Prime95 alatt is. Filmezés közben 10% terheléssel meg ugye a közelében sem volt ennek sem.
Alulfeszelés nélkül volt 35W konnektornál a komplett gép (asszem HDD-vel). -
Amacs
aktív tag
De ez miben szokott megnyilvánulni, mármint az, hogy nincs clear video hd? Vagyis mikor nyújt harmatos teljesítményt? Értetlenkedésnek tűnhet a kérdésem, de komolyan érdekel milyen alkalmazásban milyen előnyt jelent, miven haswell celeront használok, és idáig bármilyen fhd tartalmat játszott is le, semmilyen rendellenességet nem tapasztaltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest