- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
"Látom nagyon beletiport a lelkedbe" Ez a rész nem neked szólt...
Nem állítottam, hogy csak 3200on lehet használni. Csak hogy az általad felhozott U120nál azonos hűtési teljesítmény mellett valszeg (biztos..) hangosabb.
Ha 3200on alapfeszen Primeozol (azon verzióval, ami mind a 4 magot terheli) és a magok! hőmérséklete (Coretemppel nézve) 45>'C 1500rpmen, az korrekt.Az, hogy melyik hűtő milyen típusú házban mekkora hatásfokkal üzemel, külön logoutos disszertáció kéne legyen, én lust vagyok, írja meg vki
-
Speed®
titán
Remek. Feltételezed rólam, hogy meglepődök ha azt látom, hogy IDLEben a procid kultúrált hőfokokkal megy a leszabályzott hűtővel? C1, EIST, stb..
Eressz rá Primeot 15 percig 2400on...kíváncsi vagyok a hőfok/fordulatraGorneck23
Hááát ezt megvétóznám...ha olyan a ház kialakítása, akkor erősebb a Typhoon.Látom nagyon beletiport a lelkedbe a mondatom
Olvasd el még1x pls.:
A G-PowerII Pro a Big Typhoon VXel van kb. pariban, nem kell csodát várni.Calibos
Tudom, hogy van Extreme is, de lepence nem azzal hasonlítgatott -
Speed®
titán
ultra120 volt nekem is és semmivel nem hütött jobban mint a mostani Gpower pro
Ja, de az U120 leszabályzott 12es ventivel szinte némán hozza azokat a hőfokokat amit a GPowerPro sivító ventivel..sokaknak nem mindegy
A G-PowerII Pro a Big Typhoon VXel van kb. pariban, nem kell csodát várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged