- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Hát igen. De szerintem (bocs hogy ismétlem magam), az eddigi tapasztalatok alapján, nincs olyan backdoor, amihez előbb utóbb valaki más meg ne találná a kulcsot. És a legfőbb probléma itt van. Nyilván nagyon sok gondot vethet fel, ha az illetékes szervezet képes bejutni ezekbe a rendszerekbe, de mégicsak a külső behatolás a legnagyobb veszély. Viszont ez esetben, ha lehetségessé vális a külső behatolás, akkor nincsenek biztonságban az olyan eszközök, amik ilyen rendszert futtatnak. És a cikk írta: ide tartoznak fegyverek (!!!) és alkalmanként több száz ember életéért felelő személyszállító gépek is.
Ha én valahogy ezekhez szeretnék férkőzni nyom nélkül, vagy egyszerűen csak rejtve, akkor itt kezdeném a próbálkozást. -
speedyx86
tag
De készítenek rá majd alkalmazásokat? Vagy csak arra jó, hogy fusson alatta virtuálisan egy linux, amin fut az apache, ami meg megintcsak széjjel lesz hackelve.
Mert ha csak annyit tud, hogy fut alatta egy linux, és őt ugyan a büdös életbe szét nem törik, de alatta a linux meghal, akkor semmi értelme az egésznek. Szerintem. Mert erre kitaláltak már vmware-t, parallels-t, virtual servert, stb...
Kell a virtualizáció, persze, de senki nem mondja egy vmware esx-re igazán, hogy oprendszer, hanem hogy virtualizációs platform. Megjegyzem, soha nem láttam még széthackelt vmware esx-et, valószínűleg azért, mert az nem fontos, hanem inkább az alatta futó oprendszeren levő adat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Subaru topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest