- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #70 üzenetére
Tökéletesen igazad van.
-
Segal
veterán
válasz
Az Apple és a prémium érzés az kb Jobs-al együtt lett eltemetve.
Manapság már inkább csak futnak a többiek után és halvány lila fingjuk sincs arról merre tovább (iPhone fronton ezt kiemelném) -
fogtunder
nagyúr
válasz
bármilyen érvelés, ami tartalmazza az Apple féle prémium érzet kifejezést, azonnal invaliddá válik. mondom ezt úgy, hogy van iPhone-om, egy iPadem és egy M1 Macbookom, utóbbiból nagyjából minden 3-4. billeg sík felületen kisebb-nagyobb mértékben, az aztán a prémium érzés.
-
mrThomi
addikt
válasz
Ha valami miatt akkor én ezen nem kattognék, mert ez a teknológiából ered. Ez ilyen mindenkinél, ezt vagy elfogadja az ember vagy nem. Engem egyébként nem zavart, láttam hogy ott van de elfogadtam, mert nagyobb volt a wow érzés, illetve tudtam hogy nem hibás darab. Az apple 2-3 évvel le van maradva(vagy csak sok mindent nem mer meglépni időben) lásd 5G, 120Hz ahogy te is írtad.
-
Ádám16
addikt
válasz
Bárcsak ennyi problémám lenne az életemben, mint ez a hajlítás ezen a kijelzőn, és az ezzel kapcsolatos undorotok...
Imádnám használni ezt a cuccot. Viszont továbbra is egy i12 mini + iPad otthonra kombó lenne számomra az ideális. Tabletezni otthon szeretek csak. Ha sokat tömegközlekednék, akkor viszont jöhetne ez a koncepció, nem kéne +1 eszközt a táskámban hordani.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Igazán nem szeretnék ünneprontó lenni, de volt a kezedben Fold? Mert lehet puffogni a hajlítási gyűrődés miatt, de szemből ez nemigen vehető észre, ha meg használod a nagy kijelző előnyeit, akkor kábé tényleg pont telibeszarod, hogy van-e ott valami hullám, vagy nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem lesz Xiaomi 16
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest