- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magimano
aktív tag
kezdek morci lenni. nekem még mindig a 21-est írja legfrissebbnek
-
DaTika
tag
na én csak anynit kérdeznék hogy lehet ebben az új firmben elkussoltatni a kamerát? előző firmben betettem néma módba kamera megse nyikkant... most meg (mivel vazz nem is magyar lett szerencsétlen) silent (gondolom ugyan az) módban minden kussol kívéve a kamera hangja... tipp?
-
asadasad22
őstag
persze, csiszolgassák csak azt a Flash Lite 3-at meg keresőt, meg hasonlókat. ezzel nem is lenne baj. a kérdés csak az, hogy E51-en elérhetővé tenni mindezt mennyi munkát jelentene nekik? tekintve, hogy gyakorlatilag ugyanaz a lényegi felépítése az egész telefonnak mind szoftveresen, mind hardveresen, mint a többi N szériás modellnek, a válasz valószínűleg az, hogy nem sokba.. tényleg jó látni, ahogy az 1 évvel idősebb telefonra zsinorban kb a negyedik frissítés jön, amíg az újabb E51-re egy sem jött gyakorlatilag.. áhh, érthetetlen.
evone: ezt a stílust szerintem fejezd be, különben nem leszel itt egy sikeres ember.
-
Magimano
aktív tag
érkezett érkezett
csak nem lehet feltenni
még mindig a 21 es a legfrissebb a NSU szerint -
evone
őstag
jaj uristen mostmar mindennap nokia hirek lesznek?! :'( :'( jaj jaj milesz velem megyek torlom is magam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest