- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloodrayne2
tag
hali!
nekem a legújabb firrmware van a telón rajta és oylassmi kérdésem lenne hogy,van egy irRemote progi és akárhogy csinálom,licenct kér, és hiába szignózom nem jó,meg semmi,küldene nekem valaki egy működő irRemote progit,ami megy az új firmwaren?thx
bloodrayne4@freemail.hu
-
Enjoy
addikt
Sziasztok bátyámnak van egy ilyen készüléke, Vodafone függős.
TurboSIM-mel használja/ta, és eszetlenül felfrissítette, és most nem talál hálózatot.
Van más mód Unlock-ra, mint a TurboSIM?Segítséget bátyám nevében is előre köszönöm.
-
-
A másik topikban elkezdtem válaszolni, csak elvesztettem az üzenetet
Szóval az NSU-val ezt sehogy se tudod megoldani. Két lehetőséged van, az egyik egy szervizes ismerős megkeresése, akinek van Phoenix-e, amivel fel tudja rakni a 30-as datapackage-et a telefonra, a másik meg az, hogy ezt Te magad végzed el. Mivel a Phoenix egy hardverkulcsos, drága szoftver, ennek lebonyolításában a fórumon nem hinném, hogy segítséget nyújthatnánk. De úgy láttam, hogy a nokiaprogramok.hu-n volt erről is szó.
-
Krx.
csendes tag
Üdv mindenkinek.Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha szoftvert akarok frissíteni és a 30asat akarnám felrakni és nem a 31-eset azt hogy lehetne megoldani? mert a nokia software updater a 31eset adja ki de nekem a 30as kéne. fontos lenne. előre is köszi
-
mepx
csendes tag
hali
n95 8gb gyári kártyafüggetlen telón érdemes a szoftvett frissíteni a legújabbra?
ha igen,hogy és mi lesz más?
valaki legyen szíves írja le vagy dobjon egy linket
köszi
-
válasz
Darknight198 #56 üzenetére
a másik részlegben megoldva!
-
tulkaj
csendes tag
Köszi. Maga a leírás már megvolt, de volt egy kis gondom a Nokia Connectivity Driver-ral. Már megoldódott, egy régebbit kellet felraknom. Aztán szoftverfrissítés után valamit telepíteni akart rendületlenül és iszonyat lassú volt a telefon (menü, reakcióidő a gombokra, minden), de vártam egy 10 percet és most már teljesen jó.
Köszönöm a segítséget !
-
tulkaj
csendes tag
Sziasztok !
Nekem sem elérhető még az új frissítés, pedig most töltöttem le a legfrissepp PC Suite és NSU programot. Mi lehet a gond ? Számít az, hogy milyen régióba készült a telefon ?
Üdv
-
válasz
Digitalboy #48 üzenetére
sajnos semmi ilyen!
bár ha úgy nézem meg, hogy előte a szekrényről legurul egy üveg whisky és azt benyomom, utána lehet, hogy már jobban látni fogom az el- és átmosodást...
-
válasz
Digitalboy #46 üzenetére
hogy érted pontosan? nem tűnt fel ilyesmi, de hátha csak rosszul sejtem, hogy mire gondolsz konkrétan...
-
nos a véleményem így elsőre;
- gyorsabb boot (de a betöltés után 3 - 4 másodpercre eltűnik minden, csak a háttérkép marad - nálam ez eddig nem volt így, korábban csak villódzott néhányat az ikonsor, oplogó...stb.
- javult az a gps és az a-gps, gyorsabb és pontosabb lett
- látványosan javult a képernyő elforgatása - nagyon gyors lett, és nincs már villódzás, nem tűnik el még egy pillanatra sem a képaz új funkciók egy részét nem próbáltam ki - lesz amit lehet, hogy nem is nagyon fogok (online megosztás...stb)
-
na, most megy fel a 30-as szoftver!
kíváncsi vagyok...
-
AMD Power
titán
Nokia legalább foglalkozik a telefonjaival még később is. Nem úgy bezzeg mint az SE. (K850i...)
-
asadasad22
őstag
"sokak szerint inkább rontott az egészen, mint javított"
ennyit írtam, senki nem írta, hogy szarabb lett. sokak pedig szerint jobb lett. nagy különbség nincsen, ez egészen biztos. és mivel az első is kishíján tökéletes volt, ha valamit változtatnak a tökéletesen, az szükségszerű, hogy csak szarabb lehet
de még mindig nemtom, hogy ki vagy te, hogy jössz ahhoz, hogy belepofázz valamibe, amihez közöd nincs, leszarozd, amihez szintén közöd nincs, vélemyényt nyilváníts rólam, amikor kibaszottul közünk nincs egymáshoz tudtommal. -
evone
őstag
válasz
asadasad22 #27 üzenetére
te is hasonlo jo kovetkezteteseket szoktal veghez vinni
amugy abbol hogy a nokia se frissiti mar !
-
evone
őstag
válasz
asadasad22 #22 üzenetére
ugy latszik akkor az e51 egy szar..
-
joey04
titán
válasz
asadasad22 #22 üzenetére
Igen ezt hallottam hogy nagyon elfelejtették ezt a modellt a Nokiánál
-
Beszarás, hogy az N95-höz futószalagon érkeznek egymás után az új firmware-k
Komolyan, nem hagyják elavulni a telefont, mindig fejlesztenek rajta valamit, hogy akár még új vevőket is vonzzon. És én most komolyan elgondolkodtam...
E66 vagy N95? -
válasz
asadasad22 #22 üzenetére
Jah. Nekem mind a mai napig eljátssza, hogy ha rájön, nem fogadja a bejövő hívásokat. Csak az SMS-t kapom meg a pannontól, hogy nem fogadott hívásom volt XY-tól - akit utána vissza is tudok hívni azonnal, de a bejövők csak újraindítás után jönnek...
FL3 mellé jöhetne egy kis Kastor is -
-
Jégkokó
veterán
Nem mondhatnám, csak éppen van benne pár olyan dolog, amit jó lenne ha kijavítanának. Pl hogy az ngage progit nem engedi letölteni a telefon, illetve a wlan néha nem csatlakozik, amikor azelött ugyan azon a hálón tökéletesen működött. De ezt leszámítva nincsen benne olyan hatalmas nagy bug szerintem.
-
Jégkokó
veterán
Azért lassan az N82 re is kijöhetne vmi javítás.
-
Oliverda
titán
Talán jóval több embert érint itt az N95 és N95 8GB új szoftvere mint az hogy oroszországban is lehet majd kapni iPhone-t, vagy az hogy Győzike is iPhone-t vett Bejának, vagy netán az hogy az iPhone marketing csoportjának vezetője kék boxerben szaladgált tegnap a kertjében. Sajnos lassan már ide lyukadunk ki itt a napi hírek tekintetében.
Persze világos hogy a pénz beszél a kutya pedig ugat.
Ricardo: Nem értem hogy hogy jön ide az hogy a Vodafone-nál van előfizetésem. Ha ők csinálnák itthon az iPhone hype-ot akkor is hasonló véleménnyel lennék az egészről. A szintekről meg szvsz inkább ne beszélgessünk.
-
evone
őstag
És?
-
Oliverda
titán
Nem árt. Az egyetlen számomra idegesítő bug a legutolsó szoftban az az MP3 playlist frissítés eindítása utáni 5 perces "gondolkozás". Aztán ha nem nyomogatja közben az ember valamelyik billentyűt akkor lazán kilép az MP3 Player-ből frissítés nélkül és ezután csak restart után lehet ismét elindítani a progit.
-
válasz
RandomGosu #5 üzenetére
Ez az oldal szerint várhatóan igen. Legalábbis jóval gyorsabban indul majd
-
RandomGosu
senior tag
sokkal gyorsabb lesz a szoftver mint a régi?
-
Stanley-B.
őstag
Na, királyság.
-
Wyco
aktív tag
ezt a symbianv3 mar vagy ket hete megirta. meg azt is hogy mar kint van
http://www.symbianv3.com/nokia-n95-software-update-v300015-is-available-on-nsu
nonetheless az RM-159 az a sima n95-1, nem a 8g. -
rendiboy
tag
Remélem, mi hamarabb megjelenik ez, vagy ennél jobb firmware
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest