- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Én ezt tudom nagyon jól, de mégis le vagyok támadva ("Okos hozzászólás").... pedig igazam van.
Amit AnDante mond, az csak elméletben van úgy, hozzáteszem sajnos. Gyakorlatban már más a leányzó fekvése.....
Amúgy a mondat így hangozna helyesen:
Nem CSAK a PC Suite benne a hibás, annál sokkal mélyebb.Szerk.: Most látom, hogy szoftverfrissítésről is szó volt. Na az meg a másik vicces dolog. A "megszakadt a kapcsolat" szöveget is sok ember látta már frissítés közben (nem normális arány), aminek szerviz lett a vége. Persze nem hardveres volt a hiba (egyébként otthon is megoldható phoenix-el a felélesztés, de ha van gari akkor érdemesebb elvinni)
[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
válasz (An)Dante #39 üzenetére
Igen, ez így van, elméletben. DE!
Nem egy esetet tudok, mikor az volt a gond, hogy a beállítások is át lettek mentve és az új szoftver bezavarodott... Meg akkor azt magyarázd meg, hogy miért nem tesz vissza mindent a mentés? Van, hogy dolgok vagy programok maradnak ki.... ennyit az Ovi Suite-ról.... Nameg amikor egyáltalán nem teszi vissza a mentést, mert elcseszte és buktad a dolgaidat.
Nem bíznék én annyira abban a Suite-ban, ahogy nem is bízok, mindig mindent külön lementek (nem Suite-al).Tapasztalat, nem a levegőbe beszélek. Nagyon sok embernek segítettem így. De ne hidd el......
Oh, amúgy érdemes nokiaprogramokon megkérdezni, kíváncsi leszek hány ember mondja majd, hogy tényleg jó az, ha mindent mentesz. Nem lesz sok, ezt garantálom És hidd el, ők se levegőbe beszélnek, tapasztalták -
ClioRS
őstag
"A problémán ilyenkor csak az ismételt teljes reset segít, mely után az adatvisszaállítás során a fájlok és beállítások visszaállítását nem szabad kérni, vagyis ezután az üzenetek, névjegyzék, könyvjelzők és naptári bejegyzések kivételével minden beállítást és alkalmazás telepítését újra el kell végezni. Illetve csak kellene, ugyanis mostantól nem minden pótolható."
Ha valaki kicsit is ért a Symbianhoz, akkor tudja, hogy nem is szabad a beállításokat és a fájlokat visszaállítani, mert bekeverhet az új szoftverben. Ez igaz az összes telefonra, nem csak az 5800-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Opel topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Akvarisztika
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!