- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
-
Drizzt
nagyúr
válasz
matteo_szg #2 üzenetére
Ez is Asus gyártmány, vagy most Samu? Mikortól lesz vajon elérhető idehaza? Instabuy.
-
uki
aktív tag
Ha még senki nem dobta be, akkor itt az androidpolice benchmark review:
-
Archttila
veterán
Kivancsi leszek, hogy mennyibe fog itthon kerulni :/
-
Phoenixy
senior tag
Nem is lehet egy éves Nexus 7-ük, hiszen 2012 június 29.-én volt az I/O és ott mutatták be...és csak júliustól volt kapható.
Elvileg ezek a méretei az újnak: 196 x 112 x 7.9 mm
...és a réginek: 198.5 x 120 x 10.5 mm
Kiváncsi leszek mekkora lesz az akksi, ha a DROID MAXX-ba 3500mah-eset tudtak beletenni és mindössze 8,5mm és 5"-os, akkor ebbe lehetne kb 5500 mAh. -
montyx
aktív tag
A 2. genes amcsi verziókra jellemző hiba. Nekem is ilyen van, és egy kalap sz@r.
-
tomatos
aktív tag
Tud valaki linket küldeni az eseményről? (Nexus bejelentés új android bejelentés) Mikor lesz és hol?
-
Matada2.3
veterán
Nagyon jól hangzik, bár itthon azért meg fogják kérni az árát :/
-
assemble
addikt
Minden telefonrol, tablarol talalni peldanyt ami hibas, ez nem jelenti azt, hogy a nagy tobbseg ne lenne jo es hibamentes. Meghalt memoriarol en sem hallottam egy darabrol sem, pedig egy eve van N7-em, es az itteni N7 topicot is kb kezdeteitol kovetem, ahol jopar 100 tulaj megfordulhatott mar, ilyen gondja nem emlekszem hogy barkinek lett volna, es olyan brutalis lassulas sem amirol te beszelsz (10 masodperces laggok), meg abbol az idokbol sem (4.1.2 elott) amikor elvileg tenyleg letezett egy hiba amitol tenyleg be tudott nemileg lassulni.
Az en peldanyom is konkretan tobb, mint 2 honapja megy folyamatosan ujrainditas/kikapcsolas nelkul (nemreg linkeltem is a topicjaban, 1600+ ora uptime-nal jar), es konkretan mindent gombnyomasra csinal, nem nagyon van semmilyen jele belassulasnak sehol. -
assemble
addikt
-
alienpapa
senior tag
Túl vastag a kávája szerintem....
-
Daczy
aktív tag
Azt a franya es hasznalhatatlan 16:10 ( es tarsai) aranyt felejthetnek vegre ell. Sokkal jobb bongeszesre es filmezesen kivul mindenre a 4:3 kozeli arany!
-
Izzé
őstag
Abból van dögivel, lehet válogatni!
A Chuwi V88 egész jó pl.
-
alevan
őstag
Nem tetszik.
-
Ádám16
addikt
Megszokott, mérsékelt áron Best Buy. Kíváncsi vagyok, melyik vállalat fogja gyártani. :ó
-
Silyart
csendes tag
Valaki egész véletlen nem tudná megmondani, hogy a sima nexus 7-re mikor lessz 4.3?
-
G-Guts
aktív tag
válasz
dreamdancer #23 üzenetére
Pont fordítva, inkább egy iPad Mini külsejű, de android belsejű tablet lenne jó.
Azt az iPad Mini-t (külsőleg) qrvára eltalálták. Méret, súly, kijelző egész jó.
-
Drachoo
senior tag
A memória lagg régebbi rendszerre volt jellemző. A memória fizikai tönkremeneteléről pedig egy magyar fórumon sem hallottam még és ismerősöknél sem (másról igen)... Esetleg egy hibás szériát tudok elképzelni, de nem általános és tömeges az biztos. De én sem lovagolok tovább a témán, zártam.
-
balazsnagy38
tag
csak a káva ne legyen ennyire vastag
a többi mind lenyűgöző
-
Touch-ko
őstag
Az Android forumokban is tomegesen irnak kerdeseket, nehany eleg hires tech oldal is lehozta es tomegesen elofordulo problemakent beszelnek rola. Attol, hogy meg nalad nem fordult elo, attol meg a problema letezik. (Legalabbis Google szerint)
Sokaknak a 4.2.2-nel jott elo a lag, a memoria tonkremenetele pedig csak idovel jon elo. Volt olyan aki leirta, hogy az ismerosei koreben egyetlen olyan ember sincs, aki nem talalkozott volna a hibakkal.
Nem lovagolni akarok a teman, es oszinten remelem te nem jarsz ugy, ahogyan tomegek. -
assemble
addikt
válasz
Isten ments, iOS-sel nalam nem jatszana, azonnal kiesne.
-
ALBY
senior tag
A microSD szándékos lehagyását elég aljasságnak tartom, főleg ha sokszor drágábban adják a nagyobb memóriásakat mint amibe valójában a plusz mem kerül. Anélkül meg nekem nem kell.
Egy mostani Nexus 7 is tetszik, de mondjuk egy 8GB verzió mire jó,
büszkén hasít a HD film, csak éppen nincs hova rámásolni. (Nem is beszélve egy kártyaolvasó és egy tab írási sebességkülönbségéről.)A hosszú oldalak káváján lehetne bátran vékonyítani (kb mint az ipad mininél) úgy jobb volna (ha amúgy beleférnek akkora házba, vagy lehetne 8").
-
Drachoo
senior tag
válasz
tamas.nick #33 üzenetére
Kivétel erősíti a szabályt.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
cserébe az iPhone még droiddal se lenne az
komolyan, mi értelme volt ennek a kommentnek? ha iOS kell, várd meg, amíg az Apple hajlandó kiszolgálni az igényeidet. vagy amíg a te igényeid alakulnak az Apple kínálatához. súgok, a második korábban lesz.
-
Drachoo
senior tag
Ezek a memória problémák a korai romoknál voltak volt jellemzőek (nexus 7 fórumban ezekre panaszkodtak), nagy megelégedésemre használom a készüléket már 8 hónapja és semmi ilyesmit nem tapasztalok.
-
Touch-ko
őstag
válasz
#59070464 #16 üzenetére
Olvastam sokat mielott a megvasarlas mellett dontottem volna, megha ajandekba lett volna, akkor is.
Rengeteg user panaszkodik arra, hogy egy ido utan elkezd lag-elni, sokszor a 10 mp hosszu lag is elofordul.
Van aki leirja, hogy nincs olyan ismerose aki 1 ev utan tudna hasznalni a Nexus7-jet ezek miatt..
Kiternek a memoriak korai tonkremenetelere is..Linkek:
http://androidandme.com/2013/06/opinions/one-year-later-the-nexus-7-has-gone-from-the-best-to-worst-tablet-ive-ever-owned/
http://www.huffingtonpost.co.uk/2013/06/19/nexus-7-performance-problems_n_3464217.html
http://www.digitaltrends.com/mobile/google-nexus-7-problems/
Ezeket olvastam el a dontesem elott.
Nem akarok kockaztatni. -
pusszycat
nagyúr
"integrált vezetékmentes töltési opciót" bazz ezek belelátnak az álmaimba.
-
a.sebi
őstag
válasz
Akkor vagyél áj pod táccsot és nyujtsd ki,aztán dugdosd fel a pcdre ha kell egy uj zene szám vagy a telefonodròl átrakhasd valamit pakolni a tabletre, de legalább iossel 200usd-ral drágább lenne!
-
dreamdancer
őstag
iOS-szel jó lenne...
-
Robertoq
őstag
válasz
ViiiiktorOC #1 üzenetére
Én is remélem, bár nem valószínű. Minek ekkora káva
-
eami
veterán
szerintem meg volt egy elég komoly teszt ahol zsír új, 1 éves, gyári romos és custom romos n7eket hasonlítottak össze memória teljesítmény alapján és konkrétan semmi különbség nem volt közük. Szóval ez az egy év múlva belassul dolog badarság. Tény hogy van probléma de az sem konstans lassulás hanem néha elgondolkodik pár másodperce. Ezt is csak az utolsó két frissítést követően érzékeltem, szóval gyanúsan nem HWes hiba.
-
szaszimi
tag
remélem legalább 5500-as aksit dobnak bele, hogy az alacsonyabb fogyasztású proci mellett nőjön az üzemidő is, ne vegye el a fhd kijelző a kraftot...
remélem nem csinálnak ebből is egy 3200 mAh aksis LAPOSÍTOTT f*s változatot -
rootkiller
őstag
Tetszik!
-
Mr President
senior tag
A várható specifikáció alapján nagyon kellene, árban is jó lesz, csak a dizájn nem tetszik. Miért nem lehet egy minimalista dizájnt csinálni. ipad mini tökéletes dizájn számomra, csak nem droid fut rajta
-
Touch-ko
őstag
Nehanyan meglepodnek most, de gondolkoztam egy Nexus7 megvasarlasan (NEM MAGAMNAK, BARATNOM APJANAK) az egyik boltban volt utalvanyom, es csak egy kis osszeget kellett volna radobnom. Aztan olvastam, hogy egy ev utan hasznalhatatlan lesz, hiaba a restore, igy maradt a semmi egyenlore...
-
b.daniel
senior tag
Kár hogy itthon 100k fölött fog kezdeni ...:/
-
saelin
veterán
2 vagy 4 GB operatív tárhely lesz benne?
-
assemble
addikt
"A memóriabővítés lehetősége egyelőre még kérdéses"
Nem kerdeses, nem lesz, ahogy semelyik Nexus-on sem a multban vagy kozeljovoben.
-
vicze
félisten
Még mindig ez a legrondább 7"-os. Nem rétem miért nem lehet kicsit legalább változtatnia formaterven, hogy valamivel kisebb legyen. Nagyon bumszli a formája.
-
devast
addikt
Remélem nem hagyják ki megint a microsd-t, bár szinte biztosra veszem. Anélkül meg nálam sajnos nem alternatíva, pedig tetszene a fullhd 7"-on.
-
BoC1ka
senior tag
ez a felbontás nem 16:10 re ideális? Akkor ez most 16:9 vagy 16:10 lesz? a jelenlegi az 16:9 végülis..
-
atike
nagyúr
Aranyos.
Lesz új Nexus 10 is?
-
matteo_szg
őstag
válasz
ViiiiktorOC #1 üzenetére
Nem lesz vékonyabb.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Remélem a felső és alsó káva vékonyabb lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged