- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
Nem is lehet egy éves Nexus 7-ük, hiszen 2012 június 29.-én volt az I/O és ott mutatták be...és csak júliustól volt kapható.
Elvileg ezek a méretei az újnak: 196 x 112 x 7.9 mm
...és a réginek: 198.5 x 120 x 10.5 mm
Kiváncsi leszek mekkora lesz az akksi, ha a DROID MAXX-ba 3500mah-eset tudtak beletenni és mindössze 8,5mm és 5"-os, akkor ebbe lehetne kb 5500 mAh. -
assemble
addikt
Minden telefonrol, tablarol talalni peldanyt ami hibas, ez nem jelenti azt, hogy a nagy tobbseg ne lenne jo es hibamentes. Meghalt memoriarol en sem hallottam egy darabrol sem, pedig egy eve van N7-em, es az itteni N7 topicot is kb kezdeteitol kovetem, ahol jopar 100 tulaj megfordulhatott mar, ilyen gondja nem emlekszem hogy barkinek lett volna, es olyan brutalis lassulas sem amirol te beszelsz (10 masodperces laggok), meg abbol az idokbol sem (4.1.2 elott) amikor elvileg tenyleg letezett egy hiba amitol tenyleg be tudott nemileg lassulni.
Az en peldanyom is konkretan tobb, mint 2 honapja megy folyamatosan ujrainditas/kikapcsolas nelkul (nemreg linkeltem is a topicjaban, 1600+ ora uptime-nal jar), es konkretan mindent gombnyomasra csinal, nem nagyon van semmilyen jele belassulasnak sehol. -
Drachoo
senior tag
A memória lagg régebbi rendszerre volt jellemző. A memória fizikai tönkremeneteléről pedig egy magyar fórumon sem hallottam még és ismerősöknél sem (másról igen)... Esetleg egy hibás szériát tudok elképzelni, de nem általános és tömeges az biztos. De én sem lovagolok tovább a témán, zártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged