- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Somatom
veterán
De, akkor hogyan kezeled? Hogyan használsz 8-10 kártyát? Ahhoz még dual SIM -es telóból is 4-5db kell és akkor még csak amatőr szinten kirándulgattál. Azt ne mondd, hogy cserélgeted a kártyákat! Az még viccnek is rossz lenne, ráadásul ugyanúgy bukik a folyamatos elérés.
-
Somatom
veterán
Ez, így, ebben a formában nem teljesen igaz. Hálózatilag valóban jó a Voda, ráadásul Svájcot is 1 -es zónaként számolja. A gond az, hogy figyel az 50% -os szabály betartására ("méltányos használat") és nagyon kevés kamionos kolléga dolgozik 2hét/2hét beosztásban, aminél ez tartható lenne. 3/1 -nél már jön a figyelmeztetés.
Ami pedig a Lacika -féle flottát illeti, leveleztem velük. Telenor hálót használnak. Sajnos, több országban kutyaütők a Telenoros roaming partnerek és Svájc is 2 -es zónának számít, horror áron. Szóval, kamionos szempontból továbbra sem rózsás ez az EU -s "free roaming".
Helyi kártyát pedig már nem olyan síma ügy beregisztrálni helyi lakcím nélkül. -
Somatom
veterán
OK, veszek minden országhoz egy-egy kártyát. De, mit csinálok velük? Reggel indultam Németországból. Délelőtt Svájcban voltam, dél körül visszamentem németbe, délután megint Svájc, aztán megint német, és most Franciaországban vagyok. Hány kártyacsere lenne ez? Kinek van erre ideje, meg energiája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Goddess of Victory: Nikke
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Apple IPhone 15 Kártya-független Amerikai modell (Dual E-sim) 08.04ig gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest