- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Tamas
csendes tag
én is vacilláltam a dolgon anno... de mivel nézek néha filmet a 17" meggyőzött... meg ha jol tudom a hűtés szerkezetének felépítéseben is van különbség.. míg a 620x egy hűtőcsatornás és a vga hője rámegy a procira, addig a 720x ben más az elrendezés...
amugy kóklerkedtem egy tesztet össze anno:
http://prohardver.hu/tema/msi_notebook_kerdes_ek/hsz_10349-10349.html
a képek túl nagyok hogy beférjenek, de ha a forrásukat tekinted meg a lényeget láthatod...
szívesen -
B.Tamas
csendes tag
válasz
vodkaboy22 #141 üzenetére
Azt jó ha tudod, hacsak nincsenek kapcsolataid, akkor ha noteszt, vagy bármit rendelsz külföldről (unión kívülről), akkor az adóköteles lesz. Értsd a megrendelt összegre rájön még 20%, költség, ami nem a termék árának 20%-a, hanem az egész csomagé (tehát laptop + szállítás + biztosítás + stb ) . Amúgy az újabb laptopokon pl nekem a GX720X-en van HDMI kimenet, és 5.1 is dugható rá. Nézd meg a gyártó weblapját, hogy mi van rajta. ;)
-
B.Tamas
csendes tag
melegedés is hibajelenség, mert rövidülhet az élettartama... csak a szervizesek is egyék meg. Viszont ha köcsögösködnek akkor honapokat is rajta ulhetnek tesztelés cimszoval. Ha atveszik szervizre mindenképp ragaszkodj ahhoz hogy adjanak rola papirt hogy mikor es miert vették át és mikkora lesznek kész vele
-
B.Tamas
csendes tag
tesztem a másik MSI topicban 80 fokot is alig érte el a 9600 as kari a GX720X ben
-
B.Tamas
csendes tag
ki akartam probalni mindenképp a win 7et. asztalin vistat hasznalok. amugy nem vagyok csalodott a win 7el sem... nincs semmi benne amit ne lehetne helyrehozni kis registrybuveszkedessel
egy aprósag.. hibernacio/sleep utan a wifi disable marad es nem tudom enablezni csak restarttal... vagy driver vagy win7 gebasz... nemtudom de igazabol nem zavaro
-
B.Tamas
csendes tag
en kb 2 hete vettem gx720x et es meg vagyok elegedve vele 3dmarkban kb 5400 pontot domborit. ami miattp icit szivok az a win7 x64 amit feltettem rá, de ez legyen az én keresztem ;) amugy teljesen meg vagyok vele elégedve eddig...
egyetlen kivétel, nem találtam hozzá PH-s tesztet és képernyőkalibrációs profilt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest