- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Csabroncka #20 üzenetére
A hűtése elég gagyi ezeknek, lehetne bőven pimpelni rajta, hely az van a házban is, csak jobban ki kéne használni. A legjobb persze az lenne ha bordás lenne a ház, ami elvezeti a hőt, és ahhoz csatlakozna a CPU hűtő.
-
BiP
nagyúr
válasz
Csabroncka #16 üzenetére
Persze, nem is azt mondtam, hogy méretben vetélytársak.
Hanem hogy nem full gépet veszel, hanem csak az alapot, (egyedi ház, alaplap, rajta procit, a többit oldd meg).
Bár barebone-ban is van nagyobb, kisebb ház, elég nagy a szórás.(itx alapokon is óriási különbségek vannak).Mondjuk a képeden jó nagy házikó van, valami mATX lehet, így meg pláne óriási a kontraszt. Látványos a különbség. Szép letisztult asztalt lehet így kialakítani. (vagy akár monitor hátuljára rácsapni, aztán nincs is szem előtt)
Anyósoméknak egy Cooler Master Elite 110 itx házba csináltam új gépet, csodálkoztak is, hogy mennyivel kisebb a ház, mint a korábbi (sima atx midi). Egy ilyen NUC-tól lehidalnának.
-
BiP
nagyúr
válasz
Csabroncka #13 üzenetére
Ebből a szempontból talán a barebone-okhoz van a legközelebb. Előre kialakított ház, alaplappal, procival, (jó drágán), a többit oldd meg.
Csak míg a barebone hardverileg a desktophoz van közelebb, ez a NUC meg inkább a notebookokhoz. -
válasz
Csabroncka #5 üzenetére
Most váltottam asztali gépről egy Gemini Lake Pentiumos NUC-ra. Szóval én már el tudom képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest