- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Csabroncka #20 üzenetére
A hűtése elég gagyi ezeknek, lehetne bőven pimpelni rajta, hely az van a házban is, csak jobban ki kéne használni. A legjobb persze az lenne ha bordás lenne a ház, ami elvezeti a hőt, és ahhoz csatlakozna a CPU hűtő.
-
BiP
nagyúr
válasz
Csabroncka #16 üzenetére
Persze, nem is azt mondtam, hogy méretben vetélytársak.
Hanem hogy nem full gépet veszel, hanem csak az alapot, (egyedi ház, alaplap, rajta procit, a többit oldd meg).
Bár barebone-ban is van nagyobb, kisebb ház, elég nagy a szórás.(itx alapokon is óriási különbségek vannak).Mondjuk a képeden jó nagy házikó van, valami mATX lehet, így meg pláne óriási a kontraszt. Látványos a különbség. Szép letisztult asztalt lehet így kialakítani. (vagy akár monitor hátuljára rácsapni, aztán nincs is szem előtt)
Anyósoméknak egy Cooler Master Elite 110 itx házba csináltam új gépet, csodálkoztak is, hogy mennyivel kisebb a ház, mint a korábbi (sima atx midi). Egy ilyen NUC-tól lehidalnának.
-
BiP
nagyúr
válasz
Csabroncka #13 üzenetére
Ebből a szempontból talán a barebone-okhoz van a legközelebb. Előre kialakított ház, alaplappal, procival, (jó drágán), a többit oldd meg.
Csak míg a barebone hardverileg a desktophoz van közelebb, ez a NUC meg inkább a notebookokhoz. -
Patice
nagyúr
válasz
Csabroncka #5 üzenetére
Most váltottam asztali gépről egy Gemini Lake Pentiumos NUC-ra. Szóval én már el tudom képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest