- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
a token kapcsán: hát, a token egy passzív eszköz, nem kell neki online kapcsolat. Idő alapon generál egy számsort, amelyet csak egyszer fogad el a banki oldal.
Szerintem ez könnyen beilleszthető lenne a pin kódos kártyahasználathoz, ahogyan most is ellenőrzik a pin kód valódiságát, oda be lehet kötni a token generálós másik oldal ellenőrzését. Ezzel máris megszűntethető lenne a pin kóddal való visszaélés.
---
A két lépéses auth kapcsán, az sms-t ki tudja váltani a netbankos program is esetleg. Például én is választhatnám az sms értesítés helyett az appos értesítést.
-
Diokhan
addikt
Valóban az én döntésem, de nem hiszem, hogy nagyon megnehezítem az életem vele. Internetről semmit nem szoktam venni, csekket ritkán fizetek be, és ha tenném, akkor sem interneten tenném, hanem inkább elmennék a postára még akkor is, ha lenne lehetőségem interneten befizetni. Rengeteg olyan eset van, hogy valaki interneten fizet a bankkártyával és különböző kémprogramok vagy hackerek ellopják a kártya adatait. (Hlistennek ezen esetek döntő többsége egyelőre még csak külföldön fordult elő), de az ördög nem alszik. Tényleg lehet, hogy én vagyok túl paranoiás, de így jobban érzem magam és nem kell amiatt aggódnom, hogy cyberlopják a pénzem. Ahhoz pedig, hogy "akkor nem csak a pénzed fogja bánni..." nekem is lenne egy-két szavam...!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Napelem
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged