- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Valóban az én döntésem, de nem hiszem, hogy nagyon megnehezítem az életem vele. Internetről semmit nem szoktam venni, csekket ritkán fizetek be, és ha tenném, akkor sem interneten tenném, hanem inkább elmennék a postára még akkor is, ha lenne lehetőségem interneten befizetni. Rengeteg olyan eset van, hogy valaki interneten fizet a bankkártyával és különböző kémprogramok vagy hackerek ellopják a kártya adatait. (Hlistennek ezen esetek döntő többsége egyelőre még csak külföldön fordult elő), de az ördög nem alszik. Tényleg lehet, hogy én vagyok túl paranoiás, de így jobban érzem magam és nem kell amiatt aggódnom, hogy cyberlopják a pénzem. Ahhoz pedig, hogy "akkor nem csak a pénzed fogja bánni..." nekem is lenne egy-két szavam...!
-
Diokhan
addikt
Én amellett, hogy a kártyahasználati díjakat meg a különböző kezelési költségeket egy hatalmas lehúzásnak tartom, ez a másik ok, ami miatt nem használok bankkártyát, sőt, bankszámlám sincs. Lehet, hogy maradi vagyok vagy ősember, de így legalább nem kerül havi többezer forintomba, hogy használom a saját pénzem és aki a belső zsebemből ki akarja lopni, nehezebb dolga elsz, mint ezzel a módszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Mini-ITX
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest