Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NathanCullen

senior tag

válasz Remus389 #106 üzenetére

ha valaki szépnek és jónak talál valamit, automatikusan azt hiszi mindenki így látja, aki pedig nem, annak "nincs ízlése" , "kötsög" stb

ennyit a felsőbbrendű designról

Na erről beszéltem az előbb is... Nem írt ilyet senki, de odaképzeled, hogy legyen mire válaszolnod, mert nem tudod megállni, hogy minden topicban leszarozd az Apple-t. Csak úgy nem irhatod be, hogy szar Apple, ezért kiforgatod valakinek a hozzászólását, hogy legyen mire válaszolnod, hátha tudsz egy kis flame-et kreálni. Minden Apple topicban ezt teszed... De ha jobban érzed tőle magad, csak nyugodtan, van ennél elborultabb szokás is, akkor inkább ez. :)

• NathanCullen

senior tag

válasz Dany007 #103 üzenetére

Egyszerűen nem jobban kézre esik az alsó vissza gomb megnyomása, mint a képernyőn lévő bal felsőben található vissza gomb.

Nem is vitatom, hogy neked úgy jobban megfelelne, megértem... De 5 év után szerintem így jó a legtöbb embernek, ahogyan van.

OS X-en sem rakják át az ablakokon a gombokat jobb oldalra, csak azért, mert a jobb kezesek a kurzort folyamatosan jobb oldalt tartják a képernyőn, tehát jobb felül kényelmesebb lenne. Ennyi év után már nem lenne az... :)

Erre akkor sem az a megoldás, hogy azt a 3,55"-es kijelzőméretet bebetonozzák évtizedekre.

Erre írtam, hogyha megnövelik a kijelző méretet, úgysem lehet majd megúszni egy kézzel, hüvelykujjal a használatot, ahogyan nagy androidos telefonoknál sem. Akkor meg mindegy, ha a hagyják a jól megszokott helyen a vissza gombot.

• NathanCullen

senior tag

válasz Dany007 #94 üzenetére

Szerintem ez már szoftvertervezési hiba. Illetve nem hiba, hanem probléma.
    Így 1,5 éve androidot használva nekem sokkal kézre állóbb Jobb oldalt

Így 5 év használat után meg szerintem ne bolygassuk... Ha meg tényleg növelnék a kijelző méretet, akkor úgyis két kéz kell majd hozzá, mint Androidnál. :)

Remusz911

azért ennyire nem kell ajnározni az Apple-t hogy az ő dizájnjaik felsőbbrendűek

Pontosan a megszokott időben, pontosan ugyanazzal a "fúj köcsög Apple" hozzászólással jelentkeztél, egy általad kitalált/kiforgatott kijelentésre válaszolva, mint szokás szerint, minden Apple topicban... Köszönjük! :R

• NathanCullen

senior tag

válasz Cyberpunk #89 üzenetére

Nekem két kezem van.

Pont ez a lényeg, hogy két kéz kell hozzá, az iPhone mostani kijelzőméretéhez még épp elég az egy kéz... Elolvasni egy SMS-t, felhívni valakit stb., nem két kézzel szokott az ember, főleg ha a másik kéz nem szabad. Az internetezés stb., az más kérdés, ahhoz úgyis használja az ember mind a két kezét.

De végülis üsse kő, majd kiderül, hogy döntött az Apple. :)

joey20

Szóval ha pl addig érne a kijelző az nekem nagy lenne. nekem egy 3,8 még okés, 4 már hümmögve.

Úgy legyen! Szerintem is ez a max.

Pubilol

Miért nagy szám, hogy egy széria újabb tagja új külsőt kap? Vagy almáéknál ennek is örülni kell, ha hajlandóak változtatni a dizájnon?

Hajlandóak, ha szükség van rá. Az iPhone 2 éves dizájnja még mai napig is profi, kevés gyártó ért fel a szintjére, azoknak is csak mostanra sikerült.

Egyébként igen, az Apple nem szokott minden évben dizájnt váltani, de nem is várják el tőlük. Nézz meg egy Macbook Airt meg egy MacBookot, több éves dizájn. Mutass hasonló gépet! :)

• NathanCullen

senior tag

válasz Cyberpunk #83 üzenetére

Minden csak megszokás kérdése, én a Note-ot is kezelem kényelmesen.

Egy kézzel, hüvelykujjal? Az iOS bal felső "vissza" gombját is elérnéd hüvelykujjal, 5,3"-on?

Én nem vagyok a nagy kijelzők ellen, egyátalán nem, de az iPhone pont az, amibe nem kéne. Az Apple nem csak a tech mániás felhasználóknak gyártja a készülékét, hanem bárkinek, annak is, akit egyátalán nem érdekel az ilyesmi. Tehát a kijelző mérettel az középutat kell járniuk. Ugyanis ők nem adnak ki több fajta méretet, hogy neked itt 3,×", neked meg egy 4,×". Egy méretet gyártanak, ami megfelel mindenkinek.

De végülis ki tudja mi lesz, csak feltételezni lehet. Viszont a 4" felé lépniük akkor drasztikus növekedés lenne, az Apple pedig szép finoman szokott haladni. :)

• NathanCullen

senior tag

válasz knyitogato #70 üzenetére

"És ettől miért ne lehetne nagy kijelző és 7 inches tab? Nem látom az összefüggést."

Az Apple látja, és nagyon jól, ezt az eladások is bizonyítják. Nincs baj a nagy kijelzővel sem, viszont ahhoz a készülékháznak is növekednie kellene. Az iPhone pedig sose volt az a nagyon nagy tepsi. Így kézben tartva nem is tudom elképzelni, szerintem furcsa lenne hatalmas méretben, ez így kompakt.

Tehàt nem a nagy kijelzővel van gond, hanem hogy az nem az iPhone stílusa. Szerintem...

A 7" pedig rontaná az iPad felhasználási élményét. Plusz olcsósított változat lenne. Ilyesmiket pedig az Apple nem csinál.

• NathanCullen

senior tag

Én azt sem bánnám, ha merítenének az 1./2./3. modell formatervéből. Egy biztos, gyönyörű lesz, ebben sohasem hibáztak még...

Ugyan miért? Magyarázza már el valaki ezt nekem érthetően.

Androidnál minden gyártó más felület tesz a telefonra, nem bánom, hogy hány hüvelyk. Viszont az iPhone sohasem volt méret hajhász, a kezelőfelületéhez sem illik az 5".

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés