- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Nagyon "sajnálom" az évek óta használtüzletekben porosodó 21-24"-es Iiyama, Eizo és más hasonló márkájú CRT-ket...
Nem kell azokat a leamortizalt bontoszokevenyeket sajnalni, kiszolgaltak mar magukat, szemetre valoak.
Korabban en is CRT parti voltam, de az verte az utolso szoget az Eizo F930-am koporsojaba, hogy egyszer visszadugtam az 5 evig nem hasznalt iiyama S102GT-t a helyere, aztan meglepodtem, hogy mennyivel jobb kepe van az iiyamanak, mint a minden technikai parametereben jobb Eizonak.
Amikor megvettem, persze oda-vissza voltam az Eizo penge kepetol, de amig minden nap szo szerint az orrom elott volt az Eizo nem tunt fel, hogy a beletett tobbezer uzemora hatasara egyre homalyosabba valt a kepe, aztan a vegen mar 1280@100Hz-n nezve is eroltetni kellett a szememet forumozaskor.
(Biztos nem kabel problema volt, mivel a hasznalt Eizohoz kapott gagyi kabel helyett az iiyama gyari kabelet hasznaltam evekig, ugyanarra dugtam vissza az iiyamat.)
-
ddekany
veterán
Ez vajon igaz, hogy ezek az olcsó kategóriás LED-es háttérvilágítások hamarabb bekrepálnak mint a hagyományos fénycsövesek, vagy ez csak valami FUD? (Amúgy az nagy poén lenne, ha a zöldnek hirdetett egyes LED-es modellek mennének a szemétre 3 év múlva, a fénycsövesek meg mennének tovább... egyben állati jellemző lenne a mostani kereskedői szellemiségre.)
-
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Én értem amit mondasz. Személyes tapasztalatnak lehet azt érteni hogy pár órát nézegettük haverral. (átmentem csodálkozni, meg adatokat cserélni). Nem tudom, de nekem tetszett CRT után is. Persze nem próbáltam filmezés meg játék közbe, ezt aláírom. Azért én is körülnézek vásárlás előtt, aztán ha tényleg úgy látom hogy érdemes a drágábbat akkor általában ráhajlok. CRT után nem akarnék másikat venni, hiába jobb panel van benne. Ez egy névtelen asszem (GABA) lassan 6. évébe lépő monitor, de nagyra becsülöm, évek óta megy hibátlanul, nem úgy mint az előző Samsung. Igazi konkrét hasonlítási alapja ugye akkor van az embernek amikor egymás mellett látja a két panelt működés közben.
Mivel hozzáértő vagy, kérdezném személyes véleményed erről a két példányról
LG 22" E2240S-PN
Acer 21,5" V223HQBBAmúgy ezt nem is tudtam, hogy az előállításuk ilyen környezetszennyező. Azt tudtam hogy minden elektronikai termék előállítása környezetszennyező, csak ugye a mérték.
Amúgy környezetvédelem szakos vagyok -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nem kötekedés de: jópár haveromnak teljesen átlagos ócsó Lcd-je van. Tökéletesen meg vannak velük elégedve, és ők átlagusernek számítanak, ezt innen gondoltam, nem pedig a cikkekből írásokból. Nekem sincs a simával semmi bajom.
Nemtudom mi bajod a Crt-vel, akinek ez van, ez van. Régen meg csak ez volt, és nem mai darab hidd elJavítom magam, aki tehetősebb tényleg nem 70 ért vesz monitort, akkor inkább úgymondom hogy többet tud félre tenni rá mint pl én.
devast: Jogos amit mondassz, kivéve ha megadja magát 3 év után. azt hiszem pont 2 hét telt le a garancia után, hogy elszállt a legelső Samsung crt-m...
De egy mai már bírja 6 évig. -
devast
addikt
Igazából mindenki elfelejt egy nagyon fontos dolgot. Míg egy számítógép értéke ~3 év alatt közel nullára csökken, addig a monitor egyrészt viszonylag jól tartja az értéket, és simán kibírhat 6-8 évet vagy még többet is. Sokkal jobb befektetés egy jó monitor, mint ha jobb pc alkatrészeket vásárolnál (természetesen egy minimumot azért érdemes megütni azoknál is).
Természetesen a mai "nótbuk kell a gyereknek" divathullámban a balga népnek nem szükséges külső monitor. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Itt jön képbe ugye hogy kinek mire kell és ki mennyire igényes. Az átlagembernek megfelel a Tn+film panel, aki tehetősebb annak meg ugye jobb kilátásai is vannak.
Sajnos az ösztöndíjamból nehéz kispórolni még 60k-t is, és akkor még éljél a hónapban, ott van az asszony, egy két péntek este... Szal, ugye kinek hogy.
Majd ha még lentebb mennek az árak, akkor azt mondom hogy talán megfontolom, addig Crt-zekMost erre mit mondjak?
Ez mondjuk szimpatikus hogy be akarják tölteni az űrt, amit említettél, ez csak nekünk jó. Azt viszont nem lehet a számlájukra írni, hogy ebben a szemét országban, amellett hogy kilopják a szemedet is, minden sokkal drágább.
Talán egyszer majd nekem is lesz egy ilyenem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest