- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
(#2) eldiablo: Döglik? Ártott neked valamit ez a platform, vagy mi a fsz?
(#8) Morden24: Neeeeee.
Ettől most kaptam egy röhögőgörcsöt.
(#18) adamikus: Sőt! Hol marad a Symbian 7? Hosszú évek óta nem érkezett rá frissítés!
-
JoeYi
őstag
ideje cégprofilt váltani mosógép gyártásra
-
B1T3
addikt
Sajnos az ember nem képes a saját génjeit meghatározni, így nem tehet arról sem, ahogy kinéz (a mesterséges, szándékos változtatáson kívül). Én egy átlagos nőt látok a képen, akibe biztos nem leszek szerelmes, de nem is fűzök hozzá negatív megjegyzést, amint lehet. A hír nem róla szól.
A kezelőfelület tetszik, de szívesen láttam volna, hogy éles kb. MWC-re, vagy mondjuk ugyanott használható állapotú MeeGon van.
-
adamikus
tag
De miért csak Symbian 3 ? Hol marad az S60V5 ? Aztán csodálkoznak, hogy mindenki módosított szoftverű 5800-át meg 5230-at használ
-
"mely tetszőleges méretű widgetek és ikonok szabad elhelyezését is lehetővé teszi"
Ez tetszik. A tetszőleges méret okos ötlet. Nem csak iPhone vagy Android kinézet varázsolható így a Symbi felületéből, hanem végre egyedi is. Na majd megnézem N8-as ismerősök telóján, ha kijön.
Hogy süllyed-e és ha igen, meddig a Symbian, egy dolog, de azért az innováció egyelőre még megéri a rendszernél, úgyhogy csak tolják bele szépen az ötleteket nyugodtan.
-
S67
csendes tag
kicsit hamarabb,kellett,volna a nokiának,összeszedni magát!!
-
ZeGa01
tag
Én akkor röhögnék, ha annyira jól sikerülne ez az új UI, hogy tényleg megmentené a symbiant és többen vissza is térnének rá.
-
Flash86
tag
Szerintem a nő alul jelképezi a régi ronda Symbian kezelőfelületet, a kivetítőn pedig a szép új látható...
-
plus44
veterán
Tényleg elég Meego lett... csak hogy on-ok is legyünk.
-
Magnum_
nagyúr
ki az a rusnya nő alul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest