- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Yettel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picit nagy, de ha jó akksija lesz, és kapható lesz rendesen eu-ban, nem úgy mint az x, akkor váltok.
-
Ali G.
senior tag
nekem nem tetszik és nem is várom
-
törölt tag
Nem tudom mennyire felelnek meg ezek a valóságnak (illetve van tippem rá), de nekem ez tetszik.
Amúgy a fa kormány, illetve műszerfal is sokaknak elegáns, sokaknak meg ronda. Bár a kivitelezés sem lényegtelen szempont, ha ilyen is lesz, azért én kíváncsi leszek, hogy élőben milyen hatást nyújt.
-
bélus91
tag
Piknikhez vágódeszka híján tökéletes
-
fuze
őstag
Még nem biztos, hogy így fog kinézni
-
Thaaleum
aktív tag
Nagyon bazári lesz ez a hátlap.
És a sztereó hangszórók kialakítása is nagyon ronda szvsz. Az X szerintem sokkal szebb, visszafogottabb volt.
-
ghiottone
nagyúr
Fekete hátlapos kép + szürkés a "gomb".
-
ghiottone
nagyúr
válasz
monti0222w #6 üzenetére
Igen, azok elvileg hangszórók lesznek.
-
monti0222w
addikt
Hát, a hátsó rész nekem sem tetszik, az elején alul-felül az a két csík a hangszóróé?
-
dsr
senior tag
Várom már
-
|AP|
veterán
szerintem nagyon rút lett szegény... minden kecsesség eltűnt belőle, ami az X-ben megvolt.
Ráadásul beállt a tepsik mellé a sorba, az X-ben pont az volt a jó, hogy a 4,7-es képernyő ellenére kompakt tudott maradni. -
Matada2.3
veterán
Jaj, de várom már, azért csak lesz benne egy két fícsőr amiért már megéri ez a telefon, bár az a "gomb" még mindig gusztustalanul nagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged